Ο νικητής του διαγωνισμού. Κέρδισε το κάθισμα ISRI

Δευ, 18/04/2022 - 14:53

Ο Κωνσταντίνος Φάκας, κάτοικος Ορεστιάδας, είναι ο νικητής του διαγωνισμού που κέρδισε το κάθισμα οδηγού ISRI, το οποίο και θα τοποθετήσει στο φορτηγό του.

Τον διαγωνισμό έτρεξαν η γνωστή εταιρεία ΑΕΡΟΑΝΕΣΕΙΣ, εξουσιοδοτημένος έμπορος και επισκευαστής ISRI, και το Περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR και πήραν μέρος δεκάδες αυτοκινητιστές και ιδιοκτήτες φορτηγών και λεωφορείων από όλη την Ελλάδα.

Μεταξύ των συμμετεχόντων έγινε κλήρωση με νικητή τον Κωνσταντίνο Φάκα, ιδιοκτήτη της εταιρείας ecopack SA, η οποία δραστηριοποιείται στη βιομηχανοποιημένη κατασκευή χάρτινων τσαντών και διαθέτει στόλο οχημάτων (στη φωτό αριστερά και δεξιά ο κ. Παναγιώτης Χριστόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρείας ΑΕΡΟΑΝΕΣΕΙΣ).

Το συγκεκριμένο κάθισμα αέρος προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης και κρατά τον οδηγό ξεκούραστο όσο μεγάλο κι αν είναι το ταξίδι. Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται τα εξής: Ρύθμιση ύψους, Χειριστήριο άμεσης εκτόνωσης αέρα, Αυτόματα ρυθμιζόμενος περιοριστής ύψους, Ρύθμιση βάρους έως 150 κιλά, Ρύθμιση κλίσης πλάτης, Ρύθμιση κλίσης έδρας, Ρύθμιση θέσης έδρας, Οσφυϊκή στήριξη 2 σημείων, Ζώνη ασφαλείας 3 σημείων και Σιδηρόδρομοι. Προαιρετικά είναι διαθέσιμα Ρυθμιζόμενα υποβραχιόνια, Θερμαινόμενα, Περιστροφή και Δυνατότητα παράδοσης καθίσματος με δεξιά χειριστήρια.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία ΑΕΡΟΑΝΕΣΕΙΣ και τα καθίσματα ISRI μπορείτε να βρείτε εδώ.