Τροχοί & TIR

Εξετάσεις για υποψήφιους ελεγκτές οχημάτων ΚΤΕΟ

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των θεωρητικών γραπτών εξετάσεων υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ ως εξής: 1. Διεξαγωγή θεωρητικών γραπτών εξετάσεων
Παρασκευή 23/09/2022 - 16:35
Κοινοποίηση στα Social Media

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των θεωρητικών γραπτών εξετάσεων υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ ως εξής:

1. Διεξαγωγή θεωρητικών γραπτών εξετάσεων για υποψήφιους ελεγκτές ελαφρών οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 π.μ.

2. Διεξαγωγή θεωρητικών γραπτών εξετάσεων για υποψήφιους ελεγκτές βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, την Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 π.μ.

3. Οι ανωτέρω εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του κτιρίου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (οδός Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου–Χολαργού) υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Εποπτείας και Ελέγχου (Δ36), του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και ειδικότερα μέσω γραπτών ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής [ερώτηση με τρεις (3) πιθανές απαντήσεις, εκ των οποίων μόνο η μια (1) είναι η ορθή].

Οι προαναφερθείσες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, με τις πιθανές απαντήσεις τους, είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (www.yme.gr) και συγκεκριμένα στην επιλογή «Μεταφορές/Εποπτεία-Έλεγχος Οχημάτων και Εγκαταστάσεων/Εξετάσεις Υποψηφίων Ελεγκτών ΚΤΕΟ-Τράπεζες Θεμάτων» και προέρχονται από τις παρακάτω δύο (2) βάσεις δεδομένων θεμάτων που δημιουργήθηκαν από τη Μόνιμη Ομάδα Εργασίας που συγκροτήθηκε με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών:

α) μία (1) βάση δεδομένων θεμάτων για τη διενέργεια των θεωρητικών γραπτών εξετάσεων της παρ. 3 του άρθρου 5 της με αριθμ. πρωτ. 49462/538/18/20-3-2019 (Β΄ 1172) κ.υ.α., για την επιμόρφωση και πιστοποίηση του ελεγκτικού προσωπικού των ΚΤΕΟ, για τον τεχνικό έλεγχο ελαφρών οχημάτων («τράπεζα θεμάτων ελαφρών οχημάτων») και,

β) μία (1) βάση δεδομένων θεμάτων για τη διενέργεια των θεωρητικών γραπτών εξετάσεων της παρ. 3 του άρθρου 5 της με αριθμ. πρωτ. 49462/538/18/20-3-2019 (Β΄ 1172) κ.υ.α., για την επιμόρφωση και πιστοποίηση του ελεγκτικού προσωπικού των ΚΤΕΟ, για τον τεχνικό έλεγχο βαρέων οχημάτων («τράπεζα θεμάτων βαρέων οχημάτων»).

PreviousNext