Τροχοί & TIR

Εξετάσεις Π.Ε.Ε. σε Ηλεία και Ημαθία

Καθορίστηκαν από τις Περιφερειακές Ενότητες Ηλείας και Ημαθίας οι ημερομηνίες διενέργειας θεωρητικών εξετάσεων για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας (Π.Ε.Ε.) οδικού μεταφορέα εμπο
Δευτέρα 05/09/2022 - 10:36
Κοινοποίηση στα Social Media

Καθορίστηκαν από τις Περιφερειακές Ενότητες Ηλείας και Ημαθίας οι ημερομηνίες διενέργειας θεωρητικών εξετάσεων για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας (Π.Ε.Ε.) οδικού μεταφορέα εμπορευμάτων και επιβατών Γ΄ περιόδου έτους 2022.

Π.Ε. Ηλείας: Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, στην αίθουσα εξετάσεων της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Ηλείας (Συντριάδα Πύργου) και ώρα 9.00 π.μ. (γραπτές εξετάσεις οδικών μεταφορέων εμπορευμάτων και οδικών μεταφορέων επιβατών).

Π.Ε. Ημαθίας: Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα εξετάσεων της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Ημαθίας (στο ισόγειο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 89, Βέροια), την 27 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη στις 09:00 και θα συμμετέχουν μόνο όσοι κατέθεσαν εμπρόθεσμα αίτηση με πλήρη δικαιολογητικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις σχολές ΣΕΚΑΜ που φοίτησαν.

PreviousNext