Τροχοί & TIR

Εξετάσεις υποψήφιων ελεγκτών ΚΤΕΟ

Καθορίστηκαν από το υπ. Μεταφορών οι ημερομηνίες διεξαγωγής θεωρητικών γραπτών εξετάσεων υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ και συγκρότηση των τριμελών επιτρο
Δευτέρα 25/09/2023 - 13:51
Κοινοποίηση στα Social Media

Καθορίστηκαν από το υπ. Μεταφορών οι ημερομηνίες διεξαγωγής θεωρητικών γραπτών εξετάσεων υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ και συγκρότηση των τριμελών επιτροπών αυτών (περιόδου Οκτωβρίου 2023).

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η διεξαγωγή θεωρητικών γραπτών εξετάσεων για υποψήφιους ελεγκτές ελαφρών οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 12:00 π.μ. και η διεξαγωγή θεωρητικών γραπτών εξετάσεων για υποψήφιους ελεγκτές βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 12:00 π.μ.

Οι ανωτέρω εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του κτιρίου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (οδός Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου - Χολαργού).

Τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του θέματος υποβάλλονται και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Διεύθυνσης Εποπτείας και Ελέγχου (Δ36) (dee@yme.gov.gr) του Υπ.Υ.Με. 

Σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του θέματος, η ανωτέρω Διεύθυνση ενημερώνει έγκαιρα μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τον ενδιαφερόμενο, γνωστοποιώντας τους σχετικούς λόγους, αναλυτικά για κάθε έλλειψη ή απόρριψη του καθενός από τα προαναφερόμενα υποβαλλόμενα δικαιολογητικά. Σε περίπτωση ανάγκης υποβολής κάποιου δικαιολογητικού ως συμπληρωματικό της αρχικής του υποβολής, κατόπιν υπόδειξης της Διεύθυνσης Εποπτείας και Ελέγχου (Δ36) του ΥΠ.Υ.ΜΕ., ο ενδιαφερόμενος υποχρεούται να το υποβάλλει το αργότερο έως και πέντε (5) ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του θέματος μπορούν να ενημερώνονται σχετικά είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα 210-6508473, 210-6508587 και 210-6508788.

PreviousNext