Τροχοί & TIR

Εξετάσεις υποψηφίων ελεγκτών ΚΤΕΟ

Οι ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με τις πιθανές απαντήσεις τους είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Τετάρτη 18/09/2024 - 16:51
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Περιφέρεια Αττικής
Φωτό: Περιφέρεια Αττικής

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής θεωρητικών γραπτών εξετάσεων υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η διεξαγωγή θεωρητικών γραπτών εξετάσεων για υποψήφιους ελεγκτές ελαφρών οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 12:00 π.μ. και η διεξαγωγή θεωρητικών γραπτών εξετάσεων για υποψήφιους ελεγκτές βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 12:00 π.μ. 

Οι ανωτέρω εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του κτιρίου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (οδός Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου - Χολαργού) υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Εποπτείας και Ελέγχου (Δ36), του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και ειδικότερα μέσω γραπτών ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής [ερώτηση με τρεις (3) πιθανές απαντήσεις, εκ των οποίων μόνο η μια (1) είναι η ορθή].

Οι προαναφερθείσες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, με τις πιθανές απαντήσεις τους, είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (www.yme.gr) και συγκεκριμένα στην επιλογή «Μεταφορές/Εποπτεία-Έλεγχος Οχημάτων και Εγκαταστάσεων/Εξετάσεις Υποψηφίων Ελεγκτών ΚΤΕΟ - Τράπεζες Θεμάτων».

Πληροφορίες: Τηλ.: 210 650 8473 και E-mail : dee@yme.gov.gr

PreviousNext