Τροχοί & TIR

Φορτηγό χτύπησε στη γέφυρα. Έσπασε αγωγό νερού

Φορτηγό με φορτίο πάνω από το επιτρεπόμενο ύψος χτύπησε Γέφυρα των Βρυούλων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία προκαλώντας θραύση του αγωγού της ΕΥΔΑΠ, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει
Πέμπτη 03/11/2022 - 12:36
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Περιφέρεια Αττικής
Φωτό: Περιφέρεια Αττικής

Φορτηγό με φορτίο πάνω από το επιτρεπόμενο ύψος χτύπησε Γέφυρα των Βρυούλων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία προκαλώντας θραύση του αγωγού της ΕΥΔΑΠ, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η εθνική οδός, ενώ δεκάδες σπίτια έμειναν χωρίς νερό.

Η Περιφέρεια Αττικής και τα στελέχη της αμέσως μόλις διαπιστώθηκε από το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας η θραύση του αγωγού της ΕΥΔΑΠ προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να επιληφθούν της αντιμετώπισης του προβλήματος οι αρμόδιοι φορείς.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη της Περιφέρειας προχώρησαν στην ενημέρωση της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και της ΕΥΔΑΠ για την άμεση διακοπή υδροδότησης και την αποκατάσταση της ζημιάς. Επιπλέον, επικουρικά τα ειδικά βαν οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας μετέβησαν στο σημείο, ενώ υπάρχει συνεχής ενημέρωση στις πινακίδες matrix της Περιφέρειας Αττικής.

PreviousNext