Τροχοί & TIR

Φτάσαμε στο άλλο άκρο - Επιβολή τέλους για κάθε on-line παραγγελία!

Η εκτόξευση στα ύψη των on-line πωλήσεων και του πολλαπλασιασμού των οχημάτων μεταφοράς αγαθών προκάλεσε μια ασυνήθιστη υψηλή κυκλοφορία με μποτιλιαρίσματα, όπου παρατηρήθηκε ότι τα περισσότερα αυτο
Πέμπτη 09/07/2020 - 14:15
Κοινοποίηση στα Social Media

Η εκτόξευση στα ύψη των on-line πωλήσεων και του πολλαπλασιασμού των οχημάτων μεταφοράς αγαθών προκάλεσε μια ασυνήθιστη υψηλή κυκλοφορία με μποτιλιαρίσματα, όπου παρατηρήθηκε ότι τα περισσότερα αυτοκίνητα ήταν βαν διανομών που εκτελούσαν παραγγελίες για λογαριασμό των e-shops.

Αυτά συμβαίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο με την κυβέρνηση να λαμβάνει μηνύματα περιορισμού του κυκλοφοριακού αυτού φόρτου, ο οποίος θεωρήθηκε υπεύθυνος για την κατακόρυφη άνοδο των οξειδίων του αζώτου (NOX) και του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) σε αρκετές μεγάλες πόλεις.

Έτσι, η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά τη λήψη μέτρων, προκειμένου να περιορίσει την κυκλοφορία των εκατοντάδων χιλιάδων βαν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των «The Times», τα συναρμόδια υπουργεία καταλήγουν στην επιβολή τέλους σε κάθε on-line παραγγελία.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται και η « British Daily», η οποία επιβεβαιώνει την είδηση και, μάλιστα, επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές, αναφέρει πως το τέλος που θα επιβληθεί στις on-line παραγγελίες θα είναι ανάλογο με εκείνο που επιβλήθηκε για τη χρήση των πλαστικών σακούλων.

PreviousNext