Τροχοί & TIR

Γεμίζουν κάμερες ελέγχου οι λεωφορειολωρίδες

«Η συνεργασία με τον ΟΑΣΑ και την Τροχαία αποδίδει, όπως αποδεικνύουν τα τελευταία στοιχεία της Τροχαίας, όπου καταγράφεται μια αύξηση πάνω από 1.300% στον αριθμό των παραβάσεων που βεβαιώθηκαν στις
Τετάρτη 19/02/2020 - 14:58
Κοινοποίηση στα Social Media

«Η συνεργασία με τον ΟΑΣΑ και την Τροχαία αποδίδει, όπως αποδεικνύουν τα τελευταία στοιχεία της Τροχαίας, όπου καταγράφεται μια αύξηση πάνω από 1.300% στον αριθμό των παραβάσεων που βεβαιώθηκαν στις λεωφορειολωρίδες. Δεν αρκούμαστε, όμως, μόνο σε αυτό. Συνεχίζουμε με την προμήθεια των ψηφιακών καμερών για τον καλύτερο έλεγχο των λεωφορειολωρίδων και την επέκταση της τηλεματικής στις στάσεις».

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, με αφορμή τη διαγράμμιση των λεωφορειολωρίδων.

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής, Σπύρος Λάσκος, δήλωσε:

«Είναι κοινή δράση και ένας ο στόχος, η απόλυτη κίνηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην πορεία. Είναι ένα στοίχημα να μπορέσει ο πολίτης να πηγαίνει σύντομα στον προορισμό του. Είναι ήδη αυξημένη η αστυνόμευση και θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό».

Υπενθυμίζεται, πως το πρόστιμο για είσοδο στην λεωφορειολωρίδα είναι 200 ευρώ, ενώ, αν το όχημα σταθμεύσει σε αυτήν, επιβάλλεται το παραπάνω πρόστιμο και αφαιρούνται οι πινακίδες.

PreviousNext