Τροχοί & TIR

H WABCO διασυνδέει το στόλο της Girteka Logistics

Η εταιρεία WABCO Holdings Inc. υπέγραψε το μεγαλύτερο έως τώρα συμβόλαιο FMS (Fleet Management Solutions) με την Girteka Logistics, τη μεγαλύτερη μεταφορική εταιρεία της Ευρώπης βάσει των περιουσιακ
Τετάρτη 11/04/2018 - 13:22
Κοινοποίηση στα Social Media

Η εταιρεία WABCO Holdings Inc. υπέγραψε το μεγαλύτερο έως τώρα συμβόλαιο FMS (Fleet Management Solutions) με την Girteka Logistics, τη μεγαλύτερη μεταφορική εταιρεία της Ευρώπης βάσει των περιουσιακών της στοιχείων. Σύμφωνα με το πολυετές συμβόλαιο, 2.700 οχήματα από το στόλο της Girteka Logistics θα εξοπλιστούν με το προηγμένο σύστημα FMS της WABCO.

Τα φορτηγά της Girteka Logistics θα φέρουν το σύστημα διαχείρισης στόλου FMS της Transics που είναι ιδιοκτησίας WABCO. Αυτό περιλαμβάνει τους προηγμένους υπολογιστές «TX-SKY» που βρίσκονται εντός των οχημάτων και οι οποίοι καταγράφουν συνεχώς τα δεδομένα από το φορτηγό, επιτρέποντας την επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μεταξύ του οδηγού και του αποστολέα, αλλά και τον σωστό προγραμματισμό εκ μέρους του υπεύθυνου στόλου της εταιρείας. Μέρος του πακέτου είναι και η εφαρμογή συνδεσιμότητας «TX-FLEX» για κινητά τηλέφωνα, όπως και το σύστημα επικοινωνίας «TX-CONNECT» που λειτουργεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας «TX-TANGO».

Όλα τα παραπάνω θα βοηθήσουν την Girteka Logistics να διαχειρίζεται πιο αποδοτικά το στόλο της, αλλά και να αναβαθμίσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Βίλνιους της Λιθουανίας και ο στόλος της αποτελείται από περισσότερα από 4.000 φορτηγά και 4.300 επικαθήμενα. Παραδίδει ετησίως πάνω από 320.000 Full Truck Loads (FTL) και απασχολεί περισσότερους από 10.000 εργαζομένους.

PreviousNext