Τροχοί & TIR

Χειμερινά Ελαστικά: Τι ισχύει σε 34 χώρες

Μια πολυσέλιδη ενδιαφέρουσα έρευνα για τα χειμερινά ελαστικά φορτηγών και λεωφορείων δημοσιεύει το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR, τεύχος Οκτωβρίου, που κυκλοφορεί αύριο (1-10-20) στα περίπτερα. Χρήσιμ
Τετάρτη 30/09/2020 - 11:11
Κοινοποίηση στα Social Media

Μια πολυσέλιδη ενδιαφέρουσα έρευνα για τα χειμερινά ελαστικά φορτηγών και λεωφορείων δημοσιεύει το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR, τεύχος Οκτωβρίου, που κυκλοφορεί αύριο (1-10-20) στα περίπτερα.

Χρήσιμες πληροφορίες για τις σημάνσεις των ελαστικών, ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ χειμερινών ελαστικών, ποιο είναι το ελάχιστο βάθος αυλακώσεων, τι ισχύει στην Ελλάδα, τι προβλέπει ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός, ποιο είναι το χιλιομετρικό προσδόκιμο των ελαστικών, ποια είναι τα οφέλη, όταν η αναγόμωση είναι αξιόπιστη, ποια είναι η σχέση ελαστικού-κατανάλωσης καυσίμου και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες περιλαμβάνονται στην έρευνα του περιοδικού για τα χειμερινά ελαστικά.

Γίνεται, επίσης, αναφορά στις ισχύουσες διατάξεις για τα χειμερινά ελαστικά σε 34 χώρες, οι οποίες είναι διαφορετικές μεταξύ τους, ενώ σε ορισμένα κράτη δεν υπάρχει σχετική νομοθεσία. Στη συνέχεια, παραθέτουμε λίστα 34 χωρών με τις διατάξεις που αφορούν στα χειμερινά ελαστικά, για τα οποία -πλήρη ενημέρωση θα έχετε διαβάζοντας το ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR Οκτωβρίου.

PreviousNext