Τροχοί & TIR

On-line σχεδιαστής για MAN και NEOPLAN

«Bus Designer» ονομάζεται ο νέος διαδικτυακός διαμορφωτής (configurator) που δημιούργησε η MAN Truck & Bus, προκειμένου οι υποψήφιοι πελάτες να είναι σε θέση να επιλέξουν τα ακριβή χαρακτηριστικ
Παρασκευή 16/10/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

«Bus Designer» ονομάζεται ο νέος διαδικτυακός διαμορφωτής (configurator) που δημιούργησε η MAN Truck & Bus, προκειμένου οι υποψήφιοι πελάτες να είναι σε θέση να επιλέξουν τα ακριβή χαρακτηριστικά του λεωφορείου ή πούλμαν των MAN και NEOPLAN που τους ενδιαφέρει.

Αναλυτικότερα, το πρώτο βήμα για τους χρήστες του Bus Designer είναι να επιλέξουν το όχημα που προτιμούν. Μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στα MAN Lion's City, MAN Lion’s Intercity και MAN Lion's Coach, καθώς και κάποιο από τα NEOPLAN Cityliner, Tourliner και Skyliner. Στη συνέχεια, είναι σε θέση να δοκιμάσουν εναλλακτικούς τύπους καθισμάτων, χρώματα και υφάσματα για το εσωτερικό και να προσαρμόσουν πολλές λεπτομέρειες του εξωτερικού σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένης της βαφής.

Για να αποκτήσουν οι υποψήφιοι αγοραστές μια ακόμα καλύτερα αντίληψη του οχήματος, η προβολή μπορεί να γίνει τρισδιάστατα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν δύο διαφορετικά οχήματα και να τα συγκρίνουν και παράλληλα να αποθηκεύσουν τις επιλογές τους στα «αγαπημένα».

«Εάν ένας πελάτης θέλει συμβουλές ή έχει κάποια ερώτηση σχετικά με τη διαμόρφωσή του, ένας ειδικός από την MAN Truck & Bus μπορεί να του παρέχει άμεση υποστήριξη. Η επαφή δημιουργείται με τη νέα λειτουργία Cloud TV», δήλωσε σχετικά ο επικεφαλής μάρκετινγκ λεωφορείων της MAN Truck & Bus, Heinz Kiess.

Σημειώνεται πως το Bus Designer διατίθεται σε έξι γλώσσες και θα το βρείτε στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις: https://busdesigner. bus.man.eu (MAN Bus Designer) και https://busdesigner.neoplan.com (NEOPLAN Bus Designer).

PreviousNext