Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, αφουγκραζόμενος την ανάγκη για αναβαθμισμένες παροχές και υπηρεσίες, στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης του χαρτοφυλακίου του προς όφελος των πελατών του, ανακοινώνει την έναρξη υπηρεσίας της χρονομίσθωσης που αφορά λειτουργική μίσθωση ελκυστήρα Volvo FH 500 με I-Save, μόνο με 1.940 ευρώ/μήνα.

Ο ελκυστήρας FH 500 με πρόγραμμα οικονομίας καυσίμου I-Save και την εκπληκτική ροπή των 2.800 Nm επιλέχτηκε με γνώμονα τη μέγιστη οικονομία προς όφελος του ενδιαφερόμενου, διότι επιτυγχάνει μηνιαία επιστροφή μισθωμάτων έως 13,9% ή 270 ευρώ συγκριτικά με οποιοδήποτε μοντέλο ελκυστήρα της αγοράς.

1

Το μίσθωμα περιλαμβάνει πλήρες πακέτο service, ασφάλιση οχήματος και αλλαγή ελαστικών.

Η νέα υπηρεσία προκύπτει στο πλαίσιο καλύψεως εποχικών και όχι μόνο αναγκών, με εξαιρετικά οφέλη προς τους ενδιαφερόμενους όπως αυτά αποτυπώνονται:

- Διατήρηση ρευστότητας του μεταφορέα

- Σταθερό και ελεγχόμενο μηνιαίο κόστος

- Φορολογικό όφελος διότι τα μηνιαία έξοδα εκπίπτουν στο 100% ως έξοδο της επιχείρησης

- Μίσθωση οχήματος απευθείας από την αντιπροσωπεία

- Άμεση κάλυψη αναγκών του μεταφορεά από ευρεία γκάμα επιλογών

- Εκσυγχρονισμός στόλου του μεταφορέα

- Ανάπτυξη μεταφορικού έργου του μεταφορέα

- Δυνατότητα εξαγοράς του οχήματος σε προσυμφωνημένη προνομιακή τιμή

Στο πλαίσιο αυτό, εκτιμούμε πως το πακέτο είναι πλήρως ανταγωνιστικό αναβαθμίζοντας πλήρως τις παρεχόμενες υπηρεσίες ενός μεταφορέα σε ουσιαστικό βαθμό και απαλλάσσοντάς τον από οποιαδήποτε ανησυχία, πέραν της εκτέλεσης του έργου του.

Για περαιτέρω πληροφορίες ως προς εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στα κάτωθι στοιχεία: info@saracakis.gr

2103483753, 2103483608, 2103483755