Τροχοί & TIR

Χρυσοχοΐδης: Δράσεις για το κυκλοφοριακό της Αττικής

"Χρειάζεται να δούμε τις έξυπνες κάμερες, δηλαδή αυτές που θα μπορούν να βεβαιώνουν την παράβαση απευθείας για να τις στέλνει στον παραβάτη".
Παρασκευή 27/09/2024 - 11:56
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Κάμερες και τροχονόμοι τίθενται σύντομα στην υπηρεσία των πολιτών για την επίλυση των κυκλοφοριακών προβλημάτων της Αττικής.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοϊδης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, «το 1985 η Αττική είχε 1,5 εκατομμύριο αυτοκίνητα, ενώ τώρα έχει 5,5 εκατομμύρια, χωρίς καθόλου υποδομές. Έχει δίκιο ο κόσμος όταν διαμαρτύρεται πολλές φορές για την απουσία της τροχαίας. 

Έχω προσθέσει από την  ημέρα που ήρθα, εδώ στην Αθήνα, 100 τροχονόμους και σε λίγες μέρες θα έρθουν άλλοι 100. Υποσχόμαστε ότι θα γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε 1 εκατομμύριο παραπάνω παραβάσεις στο 8μηνο σε σχέση με πέρυσι», κατέληξε, ενώ για τις κάμερες που θα τοποθετηθούν σε κομβικά σημεία τόνισε ότι προχωράει η διαδικασία. 

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Ελληνική Αστυνομία έχει ένα σχέδιο για 1.000 κάμερες, οι περισσότερες εδώ στην Αττική. Σε λίγες μέρες θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις, ωστόσο χρειάζεται να δούμε τις έξυπνες κάμερες, δηλαδή αυτές που θα μπορούν να βεβαιώνουν την παράβαση απευθείας για να τις στέλνει στον παραβάτη, για να τελειώνουμε όλη αυτή τη διαδικασία που απαιτεί χιλιάδες εργατοώρες», κατέληξε χαρακτηριστικά.

PreviousNext