Τροχοί & TIR

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε στην TRANSPORT SHOW 2018

Δυναμική είναι η παρουσία της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στην 3η Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών και Logistics «TRANSPORT SHOW 2018», με δύο μάρκες φορτηγών και ε
Τετάρτη 17/10/2018 - 12:01
Κοινοποίηση στα Social Media

Δυναμική είναι η παρουσία της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στην 3η Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών και Logistics «TRANSPORT SHOW 2018», με δύο μάρκες φορτηγών και ελαφρών επαγγελματικών, μία μάρκα λεωφορείων, καθώς επίσης και μία μάρκα ελαστικών.

Εκμεταλλευόμενη τη μακρόχρονη παρουσία του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ο οποίος ήδη έχει συμπληρώσει 96 χρόνια παρουσίας στο χώρο της αυτοκίνησης στην Ελλάδα, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. είναι ο Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας των φορτηγών Volvo στην Ελλάδα από το 1950 και των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Mitsubishi Motors από το 1963. Ταυτόχρονα, τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά και στην αγορά των ελαστικών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα, εκπροσωπώντας τα ελαστικά των εταιρειών Infinity, Titan, Apollo, Marshal και KUMHO.

Στο περίπτερο της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., πρωταγωνιστής είναι το Volvo FH 25 Year Special Edition. Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του Volvo FH το 1993, η Volvo Trucks παρουσιάζει το Volvo FH 25 Year Special Edition. Διαθέσιμο σε εκδόσεις Volvo FH και Volvo FH 16, διαθέτει ιδιαίτερα στιλιστικά στοιχεία στο εξωτερικό και το εσωτερικό, με ανώτερα επίπεδα άνεσης και προηγμένες τεχνολογίες. Το εξωτερικό χαρακτηρίζεται σύγχρονο με μία τάση ρετρό. Το ασημί/γκρι και πορτοκαλί ντεκόρ τονίζει την προέλευση του φορτηγού, ενώ οι διακοσμητικές λωρίδες σχηματίζουν τον αριθμό «25», σηματοδοτώντας την επέτειο. Οι λωρίδες συνδυάζουν τρισδιάστατα εφέ και σκιές, απηχώντας τη σχεδιαστική τάση των αρχών της δεκαετίας του 1990 και χαρίζει στο φορτηγό μία χαρακτηριστική, ρετρό εμφάνιση. Στην παρουσία του διατίθεται με δύο αποχρώσεις, μία πιο σκούρα, σε τόνο cool grey (Mammoth Tree Metallic) και μία φωτεινή κόκκινη (Crimson Pearl), η δεύτερη ως σύγχρονη εκδοχή της αρχικής κόκκινης καμπίνας του 1993. Αξίζει να σημειωθεί πως το Volvo FH είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της βιομηχανίας, με πωλήσεις που έφτασαν το 1 εκατομμύριο μονάδες.

Παράλληλα, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το τουριστικό λεωφορείο Irizar i6s, που ξεχωρίζει για την εξωτερική δυναμική και αεροδυναμική εμφάνιση. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια και άνεση των επιβατών του, καθώς το λεωφορείο διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, προσφέροντας ταυτόχρονα μία ξεχωριστή εμπειρία σε μακρινά ταξίδια.

Ταυτόχρονα, από την πλευρά της Mitsubishi Motors, πρωταγωνιστής είναι η 5η γενιά του L200, ένα μοντέλο που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία Sport Utility Truck. Το νέο L200 κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Mitsubishi Motors Thailand στο Laem Chabang, με στόχο πωλήσεων 200.000 μονάδων/ετησίως. To L200 5ης γενιάς χρησιμοποιεί τετρακίνηση Super Select 4WD II, ένα σύστημα που χάρισε στην εταιρεία 12 νίκες στο σκληρότερο αγώνα του κόσμου, το Dakar Rally.

Τέλος, στο περίπτερο της Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. παρουσιάζονται τα ελαστικά της KUMHO, που καλύπτουν τις ανάγκες των ελαφρών φορτηγών, βαν και λεωφορείων. Τα ελαστικά της εταιρείας KUMHO έχουν τύχει μεγάλης αναγνώρισης τόσο σε πανευρωπαϊκό όσο και παγκόσμιο επίπεδο, καθώς έχουν τιμηθεί με μία σειρά βραβείων σχεδίασης. Πιο συγκεκριμένα, τιμήθηκαν με τα τρία παγκοσμίως μεγαλύτερα βραβεία σχεδίασης – Red Dot Award (Γερμανία), iF International Forum Design (Γερμανία) και International Design Excellence Awards (ΗΠΑ). Στη συγκομιδή προστέθηκαν οι διακρίσεις Good Design (Ιαπωνία), Good Design (Κορέα) και Green Good Design (ΗΠΑ), διαμορφώνοντας μία πολύ επιτυχημένη χρονιά.

PreviousNext