Τροχοί & TIR

Η γραμμή 57 από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Ακόμη μια νευραλγική γραμμή αστικής συγκοινωνίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη, η γραμμή 57, ξεκίνησε με ανάθεση από τον ΟΣΕΘ και 100% εξυπηρέτηση από 11 λεωφορεία της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. τις καθημερινέ
Δευτέρα 20/02/2023 - 14:15
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: ΟΣΕΘ Α.Ε.
Φωτό: ΟΣΕΘ Α.Ε.

Ακόμη μια νευραλγική γραμμή αστικής συγκοινωνίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη, η γραμμή 57, ξεκίνησε με ανάθεση από τον ΟΣΕΘ και 100% εξυπηρέτηση από 11 λεωφορεία της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. τις καθημερινές ημέρες. 

Είναι γραμμή με απαιτητικό προγραμματισμό και κάλυψη, σε ανάγλυφο με σημαντικές χρήσεις, πλήρη οικιστικό ιστό και ανάγκες μετακινήσεων. Η γραμμή 57 (Αριστοτέλους – Ασβεστοχώρι-Διασταύρωση Χορτιάτη) εξυπηρετεί και το Νοσοκομείο Παπανικολάου ολοκληρώνοντας κύκλωμα με τη Γραμμή Νο 58 (Βενιζέλου-Πανόραμα-Διασταύρωση Χορτιάτη) με 92 μεταβάσεις και 95 επιστροφές, δηλαδή 187 δρομολόγια ημερησίως.

Οι πάροχοι της συγκοινωνίας, με σύγχρονα οχήματα, δημιούργησαν σταθμαρχείο εξυπηρέτησης  στη Διασταύρωση Χορτιάτη και φιλοδοξούν να λειτουργούν γραμμές – υποδείγματα εξυπηρέτησης. «Η καλύτερη εξυπηρέτηση της Δυτικής Θεσσαλονίκης αποτελεί διαρκή προσπάθεια όλων μας.

Ήδη τα νέα οχήματα αλλά και τα λεωφορεία που αποδεσμεύει ο ΟΑΣΘ καλύπτουν ανάγκες δυτικών δήμων, ενώ είμαστε σίγουροι ότι η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. θα ανταποκριθεί με ζήλο και επιτυχία στον υπεύθυνο ρόλο της υποστήριξης του παρόχου ΟΑΣΘ», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Τόσκας.

PreviousNext