Τροχοί & TIR

Η WARDI εγκαινίασε το 5ο Logistics Center στον Ασπρόπυργο

Τη νέα της αποθήκη εγκαινίασε η WARDI ολοκληρώνοντας μια επένδυση 3 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για το πέμπτο Logistics Center της εταιρείας, που έρχεται να καλύψει τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση αποθηκευτι
Τετάρτη 01/11/2023 - 16:54
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: WARDI

Τη νέα της αποθήκη εγκαινίασε η WARDI ολοκληρώνοντας μια επένδυση 3 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για το πέμπτο Logistics Center της εταιρείας, που έρχεται να καλύψει τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση αποθηκευτικών χώρων στην περιοχή του Ασπροπύργου, με τα εξής χαρακτηριστικά: 

Επιφάνεια: 8.000 τ.μ.

Χωρητικότητα: 10.000 παλέτες

Ανεξάρτητοι θάλαμοι ξηρού φορτίου: 2

Κόστος επένδυσης: 3 εκατ. ευρώ

Η επένδυση αυτή έρχεται να προστεθεί στις 4 αποθήκες, που διατηρεί η Wardi στην ευρύτερη περιοχή του Ασπροπύργου, συνολικού εμβαδού 18.000 τ.μ.

Η WARDI ακολουθώντας μια ανοδική πορεία τα τελευταία 17 χρόνια, κρατά σταθερή την επενδυτική της φιλοσοφία και την ικανοποίηση των πελατών της και  διατηρεί ηγετική θέση στο κομμάτι της αποθήκευσης επικινδύνου (ADR) φορτίου, καθώς και του φαρμάκου και τρόφιμου.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε το σύνολο της διοίκηση της εταιρείας, από Ελλάδα και Κύπρο, πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες, καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι. 

Ο κ. Έρικ Σουκιούρογλου, Πρόεδρος της εταιρείας δήλωσε: «Από τη σημερινή βραδιά θέλω να κρατήσω τη συγκινητική ατμόσφαιρα, και το πνεύμα συνεργασίας και ομάδας που δένει την εταιρεία μας. Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος».

Ο κ. Τρύφων Μανιός, Γενικός Διευθυντής της WARDI δήλωσε: «Σήμερα, είναι μεγάλη μέρα για εμάς! Εγκαινιάσαμε και επισήμως το 5ο Κέντρο Διανομής μας! Είμαστε υπερήφανοι που δεν σταματάμε να αναπτυσσόμαστε και να μεγαλώνουμε».

PreviousNext