Τροχοί & TIR

Η υψηλότερη στον κόσμο εξέδρα διάσωσης

Η πυροσβεστική υπηρεσία της Σεούλ έγινε η πρώτη της Ασίας που παραλαμβάνει την υψηλότερη εξέδρα διάσωσης του κόσμου. Λόγος γίνεται για την Magirus M68L, η οποία όπως μαρτυρά και το όνομά της, έχει ύ
Τρίτη 30/01/2018 - 11:38
Κοινοποίηση στα Social Media

Η πυροσβεστική υπηρεσία της Σεούλ έγινε η πρώτη της Ασίας που παραλαμβάνει την υψηλότερη εξέδρα διάσωσης του κόσμου. Λόγος γίνεται για την Magirus M68L, η οποία όπως μαρτυρά και το όνομά της, έχει ύψος λειτουργίας 68 μέτρων.

Στην πρωτεύουσα της Ν. Κορέας, η εξέδρα Magirus M68L εμφανίστηκε πάνω σε ένα IVECO Trakker AD 410T45 8x4. Η εταιρεία υπόσχεται πως μπορεί να αναπτυχθεί εξαιρετικά γρήγορα χάρη στο σύστημα XLL VARIO, αλλά και ότι προσφέρει μέγιστη αξιοπιστία και σταθερότητα, ακόμα και σε κεκλιμένες ή γλιστερές επιφάνειες.

Την ασφάλεια εγγυώνται ο κλωβός διάσωσης RC300 με σύστημα καμερών και τηλεχειρισμού από τους διασώστες που βρίσκονται στην εξέδρα, γεγονός που συμβάλλει στην αυτοπροστασία των πυροσβεστών. Η εξέδρα διάσωσης Magirus RE300 μπορεί να ανυψώσει τρία άτομα συνολικού βάρους 300 κιλών. Η ταχύτητα με την οποία αναπτύσσεται η σκάλα αγγίζει τα 1,6 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι ο τηλεσκοπικός σωλήνας νερού και ο φωτισμός Magirus Edge Light.

PreviousNext