Τροχοί & TIR

Ηλεκτροκίνητα σάρωθρα Green Machines

Η εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., ανέλαβε πρόσφατα την εισαγωγή των ηλεκτροκίνητων σαρώθρων της Green Machines στην Ελλάδα, τα οποία παρουσίασε στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία του Δημάρχου Αθηναίω
Παρασκευή 09/11/2018 - 10:51
Κοινοποίηση στα Social Media

Η εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., ανέλαβε πρόσφατα την εισαγωγή των ηλεκτροκίνητων σαρώθρων της Green Machines στην Ελλάδα, τα οποία παρουσίασε στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων και εκπροσώπων του τομέα καθαριότητας του Δήμου.

Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines είναι εφοδιασμένα με μπαταρίες ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς. Διατηρούν τη φόρτισή τους σε όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, ενώ το χαμηλό ενεργειακό κόστος λειτουργίας τους (μόλις 3 ευρώ ανά φόρτιση), σημαίνει ότι το κόστος απόκτησης μπορεί να αποσβεσθεί σε ελάχιστο χρόνο.

Δείτε εδώ σε video το ηλεκτροκίνητο σάρωθρο Green Machines 500ze στην πλατεία Κοτζιά

Μεγάλο, επίσης, πλεονέκτημα των συγκεκριμένων μοντέλων είναι ο χαμηλός θόρυβος λειτουργίας τους, ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας, για πολλές περιοχές. Σε μέρη όπου ο θόρυβος είναι ανεπιθύμητος, όπως στους πεζοδρόμους, στα πάρκα, τα κοιμητήρια ή τα πάρκινγκ των νοσοκομείων, τα σάρωθρα της Green Machines κάνουν τη δουλειά τους περνώντας απαρατήρητα.

Παρακολουθήστε ένα ακόμα video με το αμιγώς ηλεκτροκίνητο σάρωθρο 500ze της Green Machines, κατά την επίδειξη των δυνατοτήτων του στην πλατεία Ομονοίας.

PreviousNext