Τροχοί & TIR

Ημερίδα για τη διαχείριση, διακίνηση, ασφάλεια και μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων - αποβλήτων στην Ελλάδα

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης/ Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών στο πλαίσιο του "Περιφερειακού Σχεδίου Δράσης Μεταφορών και Επικοινωνιών έτους 2023" διοργανώνει ημερίδα με
Τρίτη 11/07/2023 - 10:56
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης/ Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών στο πλαίσιο του "Περιφερειακού Σχεδίου Δράσης Μεταφορών και Επικοινωνιών έτους 2023" διοργανώνει ημερίδα με θέμα "Διαχείριση, διακίνηση, ασφάλεια και μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων - αποβλήτων στην Ελλάδα".

Η ασφάλεια της μεταφοράς και διαχείρισης των επικίνδυνων εμπορευμάτων - αποβλήτων είναι το ζητούμενο της Ημερίδας που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης / Γενική Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη, την Τετάρτη 12/07/23 στις 09:30 π.μ. στην αίθουσα "Αλέξανδρου Κρίτη" στο Νομαρχείο (3ος όροφος).

Κύριος στόχος της Ημερίδας είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τη μεταφορά, τη σχετική συσκευασία, φόρτωση, πλήρωση ή εκφόρτωση επικίνδυνων εμπορευμάτων οδικώς, για την ασφαλή μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων και την αποφυγή κινδύνων εγγενών σε τέτοιες δραστηριότητες και για τον ρόλο των Συμβούλων Ασφαλούς Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων στις μεταφορές αυτές.

Στην ημερίδα καλούνται να προσέλθουν και όλες οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και υπάλληλοι που συμμετέχουν στους ελέγχους των οδικών μεταφορών επικίνδυνων εμπορευμάτων ADR, προκειμένου να αντιμετωπίζουν ικανοποιητικά την πολυπλοκότητα των ελέγχων αλλά και τυχόν τροχαία ατυχήματα ή πυρκαγιές που μπορεί να προκληθούν κατά τη μεταφορά ADR.

Κύριο μέλημα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι οι οδικές μεταφορές και η διαχείριση των επικίνδυνων εμπορευμάτων να γίνονται με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για την προστασία όλων, προσώπων, ιδιοκτησιών και περιβάλλοντος.

PreviousNext