Τροχοί & TIR

Black Magic Trucks

Τη Φλώρινα έχουμε πολλούς λόγους να την επισκεφθούμε και χειμώνα και καλοκαίρι για να απολαύσουμε τις φυσικές της ομορφιές. Για τον κόσμο του φορτηγού, υπάρχει ένας ακόμη. Για να συναντήσουμε από κ
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 16/07/2023 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Black Magic Trucks από την οικογένεια Κατσούτα
Black Magic Trucks από την οικογένεια Κατσούτα

Τη Φλώρινα έχουμε πολλούς λόγους να την επισκεφθούμε και χειμώνα και καλοκαίρι για να απολαύσουμε τις φυσικές της ομορφιές. 

Για τον κόσμο του φορτηγού, υπάρχει ένας ακόμη. Για να συναντήσουμε από κοντά τα θηρία της οικογένειας Κατσούτα. Τα τρία Scania R, με αιχμή του δόρατος τον μαινόμενο ταύρο, μας αποκαλύπτονται…

Δυνατά εργαλεία

«Οι διαδρομές που δουλεύουμε στη Φλώρινα είναι ορεινές, οπότε χρειαζόμαστε ισχυρούς κινητήρες», μας αναφέρει ο Αλέξης Κατσούτας. «Για αυτό τον λόγο επιλέγουμε φορτηγά με V8 κινητήρα και υψηλές ιπποδυνάμεις στους 620 ίππους. Είναι πιο ξεκούραστα για εμάς, με χαμηλότερη κατανάλωση και προσφέρουν αυξημένες επιδόσεις», συμπληρώνει.

Στα χνάρια του Παντελή Κατσούτα οι γιοι του Αλέξης (αριστερά) και Διονύσης
Στα χνάρια του Παντελή Κατσούτα οι γιοι του Αλέξης (αριστερά) και Διονύσης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του αδερφού του Διονύση, ο οποίος, επίσης, δηλώνει φανατικός σκανιάκιας: «Λατρεύω τη συγκεκριμένη μάρκα, τόσο για την εμφάνιση όλων των μοντέλων της, όσο και για την αξιοπιστία των μοτέρ τους. Έχουν τρομερή ροπή και άφθονα αποθέματα δύναμης».

Διαβάστε περισσότερα για τα Scania R της οικογένειας Κατσούτα στο τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου που κυκλοφορεί.

PreviousNext