Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Πέμ, 16/04/2020 - 14:14

Οι θερμότερες ευχές από την ομάδα του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR. Υγεία, δύναμη και αισιοδοξία, για να βγούμε αλώβητοι από τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, με μια ελπίδα να συνεχίσουμε σοφότεροι, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί ως κοινωνία και -κατ’ επέκταση- ως παγκόσμια κοινότητα.

Μαζί με τις ευχές, θα θέλαμε να απευθύνουμε και ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε όλους εσάς που βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή της «μάχης», εξασφαλίζοντας την τροφοδοσία της αγοράς με τα απαραίτητα. Οδηγοί, διανομείς, φορτοεκφορτωτές, αποθηκάριοι και όλοι εσείς που φροντίζετε ώστε να μην μας λείψει τίποτα, συγκαταλέγεστε δίχως αμφιβολία στους σύγχρονους «ήρωές» μας.

Και όλοι εσείς, όμως, που είστε αναγκασμένοι να βρίσκεστε κλεισμένοι στο σπίτι σας, προσπαθήστε να μείνετε υγιείς ψυχή τε και σώματι, αντιλαμβανόμενοι το προσωρινό και το καθολικό (σχεδόν παγκόσμιο) του πράγματος. Δεν είστε μόνοι, δεν είστε οι μόνοι…

Εμείς από την πλευρά μας, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε πως, παρά τις αντιξοότητες των ημερών, θα συνεχίσουμε αμείωτα να «μεταφέρουμε ενημέρωση», αποτελώντας το κέντρο πληροφόρησης (και επικοινωνίας) των ανθρώπων του κλάδου των Μεταφορών.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Καλό Πάσχα και να θυμάστε, η επόμενη Ανάσταση θα είναι διπλά χαρούμενη και πιο ουσιαστική από ποτέ…