Τροχοί & TIR

Καραμανλής για τα έργα και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Για τα μεγάλα έργα και την ενίσχυση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, στην ΕΡΤ1. «Το Πάτρα - Πύργος, ένα έργο που έχει καθυστερή
Πέμπτη 17/03/2022 - 14:45
Κοινοποίηση στα Social Media

Για τα μεγάλα έργα και την ενίσχυση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, στην ΕΡΤ1.

«Το Πάτρα - Πύργος, ένα έργο που έχει καθυστερήσει λόγω εγκληματικής αμέλειας της προηγούμενης Κυβέρνησης, έχει ξεκινήσει να κατασκευάζεται και θα είναι έτοιμο τέλη του 2023- αρχές του 2024», ανέφερε.

Για την Αττική Οδό, τόνισε ότι προέχει αυτή τη στιγμή η επέκταση της λεωφόρου Κύμης, η οποία έχει ήδη δημοπρατηθεί και ο σχεδιασμός της κατασκευής της σήραγγας Ηλιουπόλεως και της αναβάθμισης της Λ. Βουλιαγμένης, «διαφορετικά σε 10 χρόνια η Αθήνα θα είναι απροσπέλαστη».

Τέλος, ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι ξεπερνιέται το θέμα με τις προσφυγές στον διαγωνισμό για την προμήθεια των 770 αστικών λεωφορείων, εκτιμώντας ότι θα έχουμε σύντομα προσωρινούς αναδόχους. Ενώ δεσμεύτηκε ότι παρά την ενεργειακή κρίση, δεν θα αυξηθεί το κόστος των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

PreviousNext