Τροχοί & TIR

Κλείνει η παράπλευρος στην Αταλάντη

Λόγω πραγματοποίησης εργασιών κατασκευής νέου χώρου στάθμευσης οχημάτων στον υφιστάμενο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Αταλάντης στην Χ/Θ 143+974 (παλιά Χ/Θ 137+797) του αριστερού κλάδο
Πέμπτη 17/03/2022 - 13:52
Κοινοποίηση στα Social Media

Λόγω πραγματοποίησης εργασιών κατασκευής νέου χώρου στάθμευσης οχημάτων στον υφιστάμενο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Αταλάντης στην Χ/Θ 143+974 (παλιά Χ/Θ 137+797) του αριστερού κλάδου προς Αθήνα αποφασίστηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας ο πλήρης αποκλεισμός της αριστερής παράπλευρης οδού στην περιοχή των Σ.Ε.Α. Αταλάντης στην Χ/Θ 143+974 (παλιά Χ/Θ 137+797) του αριστερού κλάδου προς Αθήνα.

Ειδικότερα, τονίζεται πως η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα και προς Λαμία θα πραγματοποιείται σύμφωνα με τις εξής επισημάνσεις:

  • Κατά τη διάρκεια των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την κυκλοφορία των οχημάτων προς Λαμία η εναλλακτική διαδρομή θα περιλαμβάνει περιπορεία μέσω της τοπικής οδού προς Αταλάντη και στη συνέχεια μέσω της Επαρχιακής Οδού Αταλάντης – Σκάλας Νέας Πέλλης μέχρι τον Α/Κ Αταλάντης, όπου προσεγγίζεται εκ νέου η αριστερή παράπλευρη οδός. Οι οδηγοί θα κατευθύνονται με τις απαραίτητες προειδοποιητικές πινακίδες. 

  • Για την κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα η εναλλακτική διαδρομή περιλαμβάνει περιπορεία μέσω της Επαρχιακής Οδού Αταλάντης - Σκάλας Νέας Πέλλης προς Αταλάντη και στη συνέχεια μέσω της τοπικής οδού, όπου προσεγγίζεται εκ νέου η αριστερή παράπλευρη οδός. Οι οδηγοί θα κατευθύνονται με τις απαραίτητες προειδοποιητικές πινακίδες.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουν διάρκεια από την έκδοση της απόφασης έως και το Σάββατο 19-03-2022 και θα πραγματοποιούνται ως εξής:

- Καθημερινές κατά τις ώρες 07:30 έως 18:30.

- Σάββατο κατά τις ώρες 07:30 έως και 14:30.

PreviousNext