Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον παράπλευρο της Αθηνών - Κορίνθου

Με απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Κορινθίας από σήμερα εφαρμόζονται οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Προσωρινή ρύθμιση κυκλοφορίας οχημάτων στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας στα διοικητικά όρια το
Πέμπτη 17/03/2022 - 13:41
Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Κορινθίας από σήμερα εφαρμόζονται οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Προσωρινή ρύθμιση κυκλοφορίας οχημάτων στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας στα διοικητικά όρια του Δήμου Κορινθίων κατά μήκος του βόρειου και νότιου παράπλευρου του υφιστάμενου Αυτοκινητόδρομου Ελευσίνας-Κορίνθου στην περιοχή του Τεχνικού Άνω Διάβασης Α032 (Παράκαμψη Διυλιστηρίων) περί τη χ.θ. 67.535 του Αυτοκινητόδρομου Ελευσίνα –Κόρινθος για την εκτέλεση εργασιών επισκευής και ενίσχυσης του Τεχνικού.

Οι εν λόγω εργασίες θα διαρκέσουν από 17-03-2022 έως 30-06-2022.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουν χαρακτήρα μακράς διάρκειας με ολικό αποκλεισμό της οδού που διέρχεται από το Τεχνικό Α032 (περί τη χ.θ. 67.535 του Αυτοκινητόδρομου Ελευσίνα-Κόρινθος ) και η κυκλοφορία των οχημάτων θα εξυπηρετείται από την αμέσως επόμενη Κάτω Διάβαση Κ034 (περί τη χ.θ.69.545 του Αυτοκινητόδρομου Ελευσίνα - Κόρινθος), δύο περίπου χιλιόμετρα προς τα δυτικά, σε συνδυασμό του με τον βόρειο και τον νότιο παράπλευρο του Αυτοκινητοδρόμου.

Κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών είναι απαραίτητος ο ολικός αποκλεισμός του τεχνικού από την κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας, ενώ η κυκλοφορία του αυτοκινητόδρομου θα εξακολουθήσει να γίνεται κανονικά, χωρίς όχληση.

PreviousNext