Τροχοί & TIR

Κλείνει η σήραγγα Ακτίου - Πρέβεζας

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας θα τεθεί σε ισχύ προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου – Πρέβεζας επί την Ε.Ο. Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, λόγω άσκησης πυρασφάλ
Τετάρτη 30/03/2022 - 14:16
Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας θα τεθεί σε ισχύ προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου – Πρέβεζας επί την Ε.Ο. Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας, λόγω άσκησης πυρασφάλειας της σήραγγας, στο οδικό τμήμα από τον ισόπεδο Κόμβο του Παντοκράτορα του Δήμου Πρέβεζας, έως και τα Διόδια Ακτίου, με σκοπό την ασφαλή οδική κυκλοφορία των οχημάτων, προ της προσέγγισής τους στην Υποθαλάσσια Σήραγγα.

Η παραπάνω ρύθμιση θα ισχύσει από τη Δευτέρα (04/04/2022) και ώρα 22.00, έως την Τρίτη (05/04/2022) και ώρα 01.00 πρωινή.

Η Αστυνομία Πρέβεζας, για το χρονικό διάστημα διάρκειας της άσκησης και της διακοπής της κυκλοφορίας, θα επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα (αρμοδιότητάς του), με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας των οχημάτων.

PreviousNext