Τροχοί & TIR

Κλειστή θα παραμείνει η επαρχιακή Μουζάκι – Λίμνη Πλαστήρα

Με απόφαση της Αστυνομίας Καρδίτσας παρατείνεται η διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, επί της Επ. Οδού Μουζακίου – Ανθοχώριου – Κερασιάς – Λίμνης Ν. Πλαστήρα Συγκεκριμένα, η διακοπή κυκλοφορίας
Παρασκευή 09/12/2022 - 12:46
Κοινοποίηση στα Social Media
εργα

Με απόφαση της Αστυνομίας Καρδίτσας παρατείνεται η διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, επί της Επ. Οδού Μουζακίου – Ανθοχώριου – Κερασιάς – Λίμνης Ν. Πλαστήρα

Συγκεκριμένα, η διακοπή κυκλοφορίας θα εφαρμοστεί στο τμήμα της οδού ανάμεσα στην Τ.Κ. Ανθοχωρίου και την Τ.Κ. Κερασιάς, καθότι σύμφωνα με την Μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μουζακίου, η κατάσταση των πρανών του ρέματος στην εν λόγω οδό επιδεινώνεται και πλέον καθίσταται επισφαλής η διέλευση των οχημάτων ενώ και οι ζημιές στο οδόστρωμα εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από σχετική αυτοψία που διενεργήθηκε από Αξιωματικό του Α.Τ. Μουζακίου.



Έτσι, η διακοπή κυκλοφορίας ισχύει από αύριο Σάββατο (10.12.2022) έως και την Παρασκευή (16.12.2022).Η κυκλοφορία των οχημάτων από την Τ.Κ. Ανθοχωρίου προς Τ.Κ. Κερασιάς θα διεξάγεται μέσω της οδού Μουζάκι - Περιφ. Οδός Καρδίτσας - Μητρόπολη – Μορφοβούνι - Κερασιά και αντίστροφα σύμφωνα με την κατάλληλη κυκλοφοριακή σήμανση που θα τοποθετηθεί στα σημεία με ευθύνη του Δήμου Μουζακίου.

Παράλληλα, το αστυνομικό τμήμα Μουζακίου, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα θα επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα, με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας στην περιοχή.

PreviousNext