Τροχοί & TIR

Κονσέρβες ΚΥΚΝΟΣ με SARMED

Μία νέα, μεγάλη συνεργασία ανακοινώνει η SARMED με την Ελληνική Εταιρεία Κονσερβών KYKNOS, για την αποθήκευση των προϊόντων της, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Μάνδρα Αττικής, καθώς και στ
Παρασκευή 03/09/2021 - 15:42
Κοινοποίηση στα Social Media

Μία νέα, μεγάλη συνεργασία ανακοινώνει η SARMED με την Ελληνική Εταιρεία Κονσερβών KYKNOS, για την αποθήκευση των προϊόντων της, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Μάνδρα Αττικής, καθώς και στην Πάτρα.

Η KYKNOS αποτελεί την κορυφαία Ελληνική Εταιρεία κονσερβών με προϊόντα ντομάτας, σάλτσες, τη γνωστή σε όλους μας κέτσαπ, λαχανικά, όσπρια, αλλά και κομπόστες. Στο πρότυπο εργοστάσιό της στο Ν. Ηλείας, παράγονται προϊόντα σύμφωνα με τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα ποιότητας. Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά και διεθνή παρουσία με εξαγωγική δραστηριότητα σε 15 χώρες. Τα προϊόντα KYKNOS είναι τοποθετημένα σχεδόν σε όλα τα σημεία λιανικής πώλησης τροφίμων στη χώρα και αποτελούν την πρώτη επιλογή χιλιάδων νοικοκυριών σε όλο τον κόσμο.

Υπενθυμίζεται πως η SARMED ξεκίνησε φέτος συνεργασία με τη FAMAR, τη Famiglia di Pasta ABEE, την ΙΟΝ, τη Green Cola Hellas κ.α., ενώ ανανέωσε τις συνεργασίες της με την Coca Cola, την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης κ.α.

PreviousNext