Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, η μεταφορική Ganas S.A από τον Τύρναβο πρόκειται να μας απασχολήσει αρκετές φορές από δω και στο εξής καθώς ο στόλος της αναβαθμίζεται σημαντικά, από άποψη truck tuning. 

Μετά το White Horse (τεύχος Μαΐου 397) σειρά παίρνει η κόκκινη καταιγίδα της εταιρείας, ένας τράκτορας Scania R, τον οποίο οδηγεί ο Γιώργος Γκάνας και όπως θα δείτε τον έχει πάντα στην πένα.  Ο δρόμος μας έφερε και πάλι στην πρωτεύουσα του τσίπουρου για να πιούμε ένα ποτηράκι και να απαθανατίσουμε την κόκκινη καταιγίδα. 

V8 power 

Η πρώτη συνάντησή μας όμως με το Scania του Γιώργου έγινε λίγες μέρες νωρίτερα στην εθνική οδό στο ύψος του Κορινού, όταν ακολουθήσαμε για αρκετά χιλιόμετρα το συρμό του. 
Ωστόσο υπήρχε σημαντικός λόγος να κάνουμε κάτι τέτοιο. Αφενός μας γοήτευσε το παρουσιαστικό του R, αφετέρου μας άρεσε ο ήχος από την ελευθέρας εξάτμισή του.

Ένας εκρηκτικός συνδυασμός ο οποίος στο δρόμο δημιουργεί ένα αποτέλεσμα που αρέσει σε όλους τους φίλους του φορτηγού. 
Να αναφερθούμε και στην ελευθέρας όπου πολλοί συχνά κάποιοι ρωτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν είναι ενοχλητική η συνεχόμενη λειτουργία της για τον οδηγό. 

Scania R 560 της Ganas S.A. από τον Τύρναβο.
Scania R 560 της Ganas S.A. από τον Τύρναβο.

Σίγουρα δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο να ταξιδεύεις από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη και να δουλεύει μόνιμα η ελευθέρας, ειδικά όταν έχεις ανοιχτό παράθυρο, καθώς σε κάποιες φάσεις γίνεται ενοχλητικός ο ήχος της. Κατά τη γνώμη μας όμως η ελευθέρας έχει τη δική της χάρη και σκοπιμότητα όταν κάποιος τη χρησιμοποιεί περιστασιακά, καθώς αντί να ακούει μουσική, απολαμβάνει τη δική της μελωδία! 

Φτάνοντας στις εγκαταστάσεις της μεταφορικής θα συναντήσουμε το V8 στολίδι όπως πρέπει και του αρμόζει για τη φωτογράφιση. Φρεσκοπλυμένο, με γυαλισμένες ζάντες και ανοξείδωτα, παρκαρισμένο με φόντο τις ρεμίζες της αποθήκης. 

Τα μεγαλοπρεπή αυτοκόλλητα V8 στις πλαϊνές πλευρές υποδηλώνουν την ταυτότητα του κινητήρα, με τους 560 ίππους και δίνουν επιπλέον μπόνους ομορφιάς στην εξωτερική πλευρά της καμπίνας. 

Περιεργαστείτε το και απολαύστε το μαζί μας στο TRUCK No 1 που κυκλοφορεί ενσωματωμένο στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Σεπτεμβρίου στα περίπτερα.