Τροχοί & TIR

Κοντέινερ με "μαϊμού" προϊόντα

Δεν πρόλαβε να "χαρεί" το εμπόρευμά του από την Κίνα, γιατί νωρίτερα βρέθηκε ο ίδιος στη φυλακή. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη Δ/νση Οικονομικής Αστυνομίας 2.640 απομιμητικά προϊόντα βρέθηκαν σε εμπορευματ
Πέμπτη 24/03/2022 - 13:46
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Ελληνική Αστυνομία
Φωτό: Ελληνική Αστυνομία

Δεν πρόλαβε να "χαρεί" το εμπόρευμά του από την Κίνα, γιατί νωρίτερα βρέθηκε ο ίδιος στη φυλακή.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη Δ/νση Οικονομικής Αστυνομίας 2.640 απομιμητικά προϊόντα βρέθηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο το οποίο είχε δεσμευτεί στο πρώτο στάδιο επιχείρησης για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εισήγαγε και διακινούσε απομιμητικά προϊόντα, μέσω ιστοσελίδων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες, 23 Μαρτίου 2022, ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησε έρευνα σε εμπορευματοκιβώτιο, το οποίο είχε δεσμευτεί κατά το πρώτο στάδιο της επιχείρησης, καθώς υπήρχαν βάσιμες υπόνοιες ότι περιείχε απομιμητικά προϊόντα, προερχόμενα από την Κίνα. Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.640 ζεύγη υποδημάτων, τα οποία σύμφωνα με αρμόδιο εμπειρογνώμονα είναι απομιμητικά και θα καταστραφούν σε εταιρεία διαχείρισης απορριμμάτων.

Σημειώνεται ότι, ως παραλήπτης των προϊόντων φαινόταν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που έχει ήδη συλληφθεί, ενώ η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Ανακριτή.

Video URL
PreviousNext