Τροχοί & TIR

ΚΤΕΛ: Λιγότερα δρομολόγια, αλλά γεμάτες οι μπαγκαζιέρες

Μείωση δρομολογίων σημειώνεται στα περισσότερα Υπεραστικά ΚΤΕΛ της χώρας λόγω του περιορισμού στην κυκλοφορία των πολιτών, με αποτέλεσμα την κάθετη μείωση των εσόδων, τουλάχιστον ως προς τα εισιτήρι
Πέμπτη 24/12/2020 - 14:55
Κοινοποίηση στα Social Media

Μείωση δρομολογίων σημειώνεται στα περισσότερα Υπεραστικά ΚΤΕΛ της χώρας λόγω του περιορισμού στην κυκλοφορία των πολιτών, με αποτέλεσμα την κάθετη μείωση των εσόδων, τουλάχιστον ως προς τα εισιτήρια των επιβατών.

Γιατί, από την άλλη πλευρά, χθες και σήμερα, 23-24/12/20, παρατηρείται μια εντυπωσιακή άνοδος στη διακίνηση δεμάτων με τις μπαγκαζιέρες των λεωφορείων να καλύπτονται κατά 100% ως προς τη χωρητικότητά τους σε κάθε δρομολόγιο.

Ο αποκλεισμός μεταξύ των μελών των οικογενειών, των φίλων και των συγγενών γενικότερα μετριάζεται φέτος από την αποστολή δεμάτων, κυρίως με γλυκά, φαγητά και δώρα, που συνοδεύονται, φυσικά, με τις ευχές για καλές γιορτές.

Η κίνηση στον σταθμό του Κηφισού ήταν μεγάλη, με τον κόσμο να σχηματίζει ουρές στις αποθήκες των ΚΤΕΛ για την παράδοση των δεμάτων, ενώ ελάχιστοι βρίσκονταν στα εκδοτήρια των εισιτηρίων, προκειμένου να ταξιδέψουν, προφανώς έχοντας κύρια κατοικία στον τόπο προορισμού ή κάποια κατ’ εξαίρεση άδεια.

PreviousNext