Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακά προβλήματα στην Καβάλα

Μέχρι το Σάββατο 16 Ιανουαρίου θα διαρκέσουν οι έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του τμήματος του δρόμου στο 89ο χιλιόμετρο στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Ορίων Ν. Καβάλας (Δερβένι – Βασιλούδι – Γερ
Δευτέρα 11/01/2021 - 10:22
Κοινοποίηση στα Social Media

Μέχρι το Σάββατο 16 Ιανουαρίου θα διαρκέσουν οι έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του τμήματος του δρόμου στο 89ο χιλιόμετρο στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Ορίων Ν. Καβάλας (Δερβένι – Βασιλούδι – Γερακαρού- Απολλωνία- Ασπροβάλτα – Όρια Ν. Καβάλας), που βρίσκονται σε εξέλιξη από σήμερα.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του δρόμου στο 89ο χιλιόμετρο επί της 2ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ορίων Νομού Καβάλας (ρεύμα προς Θεσσαλονίκη) λόγω υποχώρησης τσιμεντένιου τμήματος μετά από έντονη βροχόπτωση στις 04/01/2021.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

PreviousNext