Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και μποτιλιάρισμα στη Λ. Λαυρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή κυκλοφορίας στη μια λωρίδα της Λ. Λαυρίου αναμένεται να προκαλέσουν προβλήματα με μποτιλιάρισμα οχημάτων. Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης εργασιών Ο.Τ.Ε. αποφασίστηκε
Τρίτη 15/02/2022 - 12:41
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή κυκλοφορίας στη μια λωρίδα της Λ. Λαυρίου αναμένεται να προκαλέσουν προβλήματα με μποτιλιάρισμα οχημάτων.

Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης εργασιών Ο.Τ.Ε. αποφασίστηκε η προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Λαυρίου, περιοχής Δήμου Παιανίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καρύστου έως και 50μ. πριν από αυτή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σταυρό Αγ. Παρασκευής, στις 16 και 17.02.2022, κατά τις ώρες 11.00΄ έως 15.00΄.

Στη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τo εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος, ενώ σε περίπτωση σοβαρής διατάραξης της κυκλοφορίας, οι ανωτέρω εργασίες θα διακόπτονται κατ' εντολή του Αξιωματικού Επόπτη της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής ή του Διοικητή του κατά τόπο αρμόδιου Τμήματος Τροχαίας.

PreviousNext