Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική Ασπροχώματος – Πύλου. Εκτροπή κυκλοφορίας

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας αποφάσισε τις κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ασφαλτικών εργασιών επί της 82ης εθνικής οδού, από τον κόμβο Ασπροχώματος έως και τη γέφυρα του ποταμού
Δευτέρα 03/07/2023 - 11:14
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.
Φωτό: ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας αποφάσισε τις κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ασφαλτικών εργασιών επί της 82ης εθνικής οδού, από τον κόμβο Ασπροχώματος έως και τη γέφυρα του ποταμού Άρι, μήκους 700μ. περίπου.

- Απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχήματος, επί της ε.ο. Ασπροχώματος – Πύλου από Χ.Θ. 0+000 (κόμβος Ασπροχώματος) έως Χ.Θ. 0+700 (γέφυρα ποταμού Άρι), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πύλο. 

- Η κυκλοφορία προερχόμενων οχημάτων από Καλαμάτα (στην κατεύθυνση προς Πύλο) θα διεξάγεται μέσω της π.ε.ο. Τριπόλεως – Καλαμάτας, στον κόμβο Θουρίας θα εισέρχονται αριστερά στην Ενωτική Α7 ΕΟ7-ΕΟ82 και θα καταλήγουν στον ισόπεδο κυκλικό κόμβο της ε.ο. Ασπροχώματος – Πύλου (πλησίον Αερολιμένα). 

- Τα προερχόμενα οχήματα επί της π.ε.ο. Τριπόλεως – Καλαμάτας (κατεύθυνση από Τρίπολη προς Πύλο), στον κόμβο Θουρίας θα εισέρχονται δεξιά στην Ενωτική Α7 ΕΟ7-ΕΟ82 και θα καταλήγουν στον ισόπεδο κυκλικό κόμβο της ε.ο. Ασπροχώματος – Πύλου (πλησίον Αερολιμένα). 

- Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της π.ε.ο. Τριπόλεως – Καλαμάτας, καθώς και επί της ε.ο. Ασπροχώματος – Πύλου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλαμάτας, θα διεξάγεται κανονικά.

Οι παραπάνω ρυθμίσεις ισχύουν από την 05η-07-2023, ημέρα Τετάρτη έως και την 07η-07-2023, ημέρα Παρασκευή και κατά τις ώρες από 08:00΄ έως 19:00΄.

PreviousNext