Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική Κυπαρισσίας - Πύλου - Μεθώνης

Έργα μακράς διάρκειας ξεκινούν από την 1η Αυγούστου με σκοπό τη βελτίωση της Εθνικής Οδού «Κυπαρισσία – Φιλιατρά – Πύλος – Μεθώνη» στο Τμήμα Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την 1η
Τετάρτη 06/07/2022 - 15:44
Κοινοποίηση στα Social Media

Έργα μακράς διάρκειας ξεκινούν από την 1η Αυγούστου με σκοπό τη βελτίωση της Εθνικής Οδού «Κυπαρισσία – Φιλιατρά – Πύλος – Μεθώνη» στο Τμήμα Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την 1η Αυγούστου 2022 και θα λήξουν την 24η Ιανουαρίου 2024.

Για τον λόγο αυτό η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας αποφάσισε τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

- Η κυκλοφορία των οχημάτων από Πύλο προς Φιλιατρά – Κυπαρισσία, θα διοχετεύεται μέσω του κόμβου Γαργαλιάνων και της Επ. Οδού 14 (Γαργαλιάνοι – Μαραθούπολη) και κατόπιν μέσω της Επαρχιακής Οδού 15 (Φιλιατρά - Αγία Κυριακή – Μαραθούπολη - Κορυφάσιο) με κατεύθυνση προς Κυπαρισσία.

- Η κυκλοφορία των οχημάτων από Κυπαρισσία προς Πύλο – Μεθώνη, θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού 14 και 15, αντίστοιχα.

- Η επαρχιακή οδός 9, μέσω της οποίας διενεργείτε στην παρούσα φάση η κυκλοφορία των οχημάτων, διακόπτεται στο ρέμα Λαγκούβαρδου.

- Επί της Ε.Ο.9 και μέχρι τα σημεία στα οποία διακόπτεται, θα διενεργείται μόνο η τοπική κίνηση από και προς τις ιδιοκτησίες καθώς και προς τους οικισμούς της Αγ. Κυριακής, Βάλτας και Λαγκούβαρδου, ακολουθώντας πάντοτε τις πινακίδες σήμανσης.

Η τοποθέτηση των προσωρινών και πληροφοριακών πινακίδων θα πραγματοποιηθεί κατά το μήνα Ιούλιο 2022, πριν την έναρξη των εργασιών.

PreviousNext