Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλαιά γέφυρα Μόρνου

Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Ε. Φωκίδας, ψηφίστηκε ομόφωνα η πλήρης προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην παλαιά γέφυρα του Μόρνου των οχημάτων, μέχρι τις 30-06-2023, προκειμένου να γίν
Πέμπτη 06/04/2023 - 13:53
Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Ε. Φωκίδας, ψηφίστηκε ομόφωνα η πλήρης προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην παλαιά γέφυρα του Μόρνου των οχημάτων, μέχρι τις 30-06-2023, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργαστηριακές δοκιμές για την αναθεώρηση και ολοκλήρωση των απαιτούμενων μελετών καθώς και για να γίνουν οι πλέον απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης, όπως είναι η άρση επικίνδυνων αποκολλημένων μικρών τμημάτων σκυροδέρματος. 

Η εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται διαμέσου του νέου ανισόπεδου κόμβου Μαλαμάτων στην Εθνική οδό Ιτέας - Ναυπάκτου. 

Με την ολοκλήρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας, κ. Δελμούζος, δήλωσε: «Από τη μέρα που αναλάβαμε, θέσαμε σε προτεραιότητα την ασφάλεια των μετακινήσεων των διερχόμενων οδηγών σε όλο το δίκτυο της Περιφερειακής μας Ενότητας. Έτσι σήμερα προβήκαμε στην προσωρινή απαγόρευση της διέλευσης στην παλαιά γέφυρα του Μόρνου, ώστε να εκτελέσουμε τις άμεσες επεμβάσεις αποκατάστασης, αλλά και να ολοκληρωθούν άμεσα οι εργαστηριακές μετρήσεις που είναι απαραίτητες για την οριστικοποίηση της μελέτης με το Πανεπιστήμιο Πατρών. Οι διερχόμενοι οδηγοί πλέον θα χρησιμοποιούν τον ανισόπεδο κόμβο Μαλαμάτων για την Εθνική οδό Ιτέας - Ναυπάκτου».

PreviousNext