Τροχοί & TIR

Ολικός αποκλεισμός από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τον Α/Κ Πλαταμώνα

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποφάσισε τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., για το χρονικό διάστημα από την Τρίτη (01-11-2022) έως και την Παρασκευή (0
Τρίτη 25/10/2022 - 16:57
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποφάσισε τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., για το χρονικό διάστημα από την Τρίτη (01-11-2022) έως και την Παρασκευή (04-11- 2 2022) από τις ώρες 07:00΄ έως τις 19:00΄ ως εξής:

- Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητόδρομου και στις δύο κατευθύνσεις (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη), από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τον Α/Κ Πλαταμώνα με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς.

- Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον Αυτοκινητόδρομο στον Η-Α/Κ Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο (2) κατευθύνσεις (Αθήνα - Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη εθνική οδός Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω Κοιλάδας Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τα διοικητικά όρια των Π.Ε. Λάρισας-Πιερίας.

Επισημαίνεται ότι πριν την έναρξη των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα πρέπει να αποκλειστούν οι έξι (6) υφιστάμενοι χώροι στάθμευσης του αυτοκινητοδρόμου στο τμήμα Ευαγγελισμός-Πλαταμώνας, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός τυχόν χρήστη εντός του αποκλεισμένου τμήματος.

 

PreviousNext