Τροχοί & TIR

Κυκλοφορούν τα ταξί στους Λεωφορειόδρομους της Θεσσαλονίκης

Επιτρέπεται κατά το χρονικό διάστημα των έργων κατασκευής του ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης και έως την 31η Οκτωβρίου 2020 η κυκλοφορία, καθημερινά και καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, Επιβατηγών Δημοσίας Χρήση
Δευτέρα 17/08/2020 - 14:52
Κοινοποίηση στα Social Media

Επιτρέπεται κατά το χρονικό διάστημα των έργων κατασκευής του ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης και έως την 31η Οκτωβρίου 2020 η κυκλοφορία, καθημερινά και καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, Επιβατηγών Δημοσίας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) οχημάτων που εκτελούν διαδρομή με επιβάτη στις ειδικές λωρίδες αποκλειστικής διέλευσης λεωφορείων που έχουν καθοριστεί για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην πόλη αυτή. Η στάση εντός αυτών για τον σκοπό της επιβίβασης και της αποβίβασης επιβατών θα εκτελείται στις ειδικές, καθορισμένες με τις οικείες αποφάσεις καθορισμού των ειδικών λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας ΜΜΜ, εσοχές επιβίβασης- αποβίβασης οχημάτων Ε.Δ.Χ. οχημάτων.

Τα παραπάνω προβλέπονται σε σχετική απόφαση του υπ. Μεταφορών, λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη λήψης έκτακτων μέτρων προσωρινού χαρακτήρα στο κέντρο της πόλη της Θεσσαλονίκης με σκοπό την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και τη διευκόλυνση της μετακίνησης των πολιτών στον αστικό ιστό της πόλης και μέχρι την ολοκλήρωση των ενεργειών ενίσχυσης του μεταφορικού έργου του Ο.Α.Σ.Θ. και των εργασιών του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης.

PreviousNext