Τροχοί & TIR

Μακράς διάρκειας κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πέλλα

Με απόφαση της διεύθυνσης αστυνομίας Πέλλας εγκρίθηκαν και θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Εθνικό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πέλλας αρμοδιότητας Υποδιεύθυνσης Τεχνικών έργων Π.Ε. Πέ
Παρασκευή 12/08/2022 - 13:56
Κοινοποίηση στα Social Media
εργα

Με απόφαση της διεύθυνσης αστυνομίας Πέλλας εγκρίθηκαν και θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Εθνικό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πέλλας αρμοδιότητας Υποδιεύθυνσης Τεχνικών έργων Π.Ε. Πέλλας για την εκτέλεση των εργασιών άμεσης επέμβασης από την Π.Ε. Πέλλας διαρκείας μέχρι το έτος 2023

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πέλλας και συγκεκριμένα στις παρακάτω οδούς:

1) Εθνική οδός Έδεσσας-Άγρα όρια Νομού προς Φλώρινα και διαστ. Δροσιάς Ν.Ε.Ο. Έδεσσας-Φλώρινας –Ξανθόγεια – όρια Νομού προς Κέλλη Ν. Φλώρινας (κυμαινόμενο όριο ταχύτητας από 50 έως 90 km/h)

2) Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (τμήμα Έδεσσα-Μελίσσι) (κυμαινόμενο όριο ταχύτητας από 50 έως 90 km/h)

3) Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (τμήμα Μαυροβούνι –Γιαννιτσά ) (κυμαινόμενο όριο ταχύτητας από 50 έως 90 km/h)

4) Περιφερειακή Έδεσσας

Σημειώνεται δε ότι επειδή το έργο αφορά σε συντήρηση και αντιμετώπιση υφιστάμενων αλλά και απρόβλεπτων αναγκών, όπως αυτές θα εμφανίζονται μέχρι το έτος 2023 δεν είναι δυνατή εκ των προτέρων η ακριβής επισήμανση των θέσεων εργασιών.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στο πέρας έκαστης ημέρας και με τη διακοπή των εργασιών, η σήμανση του εργοταξίου και οι πληροφοριακές πινακίδες θα αφαιρούνται και θα αποκαθίσταται η κυκλοφορία.

Οι εργασίες θα εκτελούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 07:00 έως και την 17:00 κατά τη χειμερινή περίοδο και από 07:00 έως 21:00 κατά την εαρινή περίοδο ενώ εορτές και άλλες ημερομηνίες οριζόμενες από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας δεν θα εκτελούνται εργασίες, εκτός έκτακτων περιπτώσεων άμεσης επέμβασης.  

PreviousNext