Τροχοί & TIR

Manchester City: Επιτυχίες με χορηγό τα ελαστικά NEXEN. Η ανακοίνωση της εταιρείας Fragoulopoulos

Η NEXEN TIRE, ένας κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής ελαστικών, είναι από το 2015 περήφανος συνεργάτης της Manchester City.
Παρασκευή 24/05/2024 - 10:40
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Ημέρες χαράς για τους ανθρώπους της γνωστής εταιρείας Fragoulopoulos που αντιπροσωπεύει τα ελαστικά NEXEN TIRE, χορηγού της Manchester City.

Η Manchester City καταρρίπτει το ρεκόρ και γίνεται η πρώτη ομάδα που κατακτά την Premier League τέσσερις συνεχόμενες φορές με τη στήριξη της NEXEN TIRE.

Η NEXEN TIRE, ένας κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής ελαστικών, είναι από το 2015 περήφανος συνεργάτης της Manchester City.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Fragoulopoulos, η NEXEN TIRE σκοπεύει να συνεχίσει τη συνεργασία της με τη Manchester City τη σεζόν 2024/25 παρουσιάζοντας διάφορες πρωτοβουλίες μάρκετινγκ με τη Manchester City ενισχύοντας τη δέσμευση με τους καταναλωτές και τους λάτρεις του ποδοσφαίρου παγκοσμίως.

Ο Νοτιοκορεάτης κατασκευαστής ελαστικών θα συνεχίσει να συνεργάζεται με εμπόρους σε βασικές αγορές σε όλο τον κόσμο για να γιορτάσει τη νίκη και να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας μέσω ποικίλων προωθήσεων, πωλήσεων και ψηφιακών διαφημιστικών εκστρατειών και θα έχει ισχυρή παρουσία σε όλους τους αγώνες της Manchester City.

Στο μεταξύ, αύριο 25 Μαΐου, η Manchester City αντιμετωπίζει τη Manchester United στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

PreviousNext