Τροχοί & TIR

Μεγάλες καθυστερήσεις αναμένονται στα γερμανικά σύνορα λόγω ποδοσφαίρου

Κατά το διάστημα μεταξύ 14 Ιουνίου και 14 Ιουλίου σε όλες τις συνοριακές διελεύσεις από Τσεχία, Αυστρία και Ελβετία προς Γερμανία.
Πέμπτη 04/04/2024 - 12:39
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Πολύωρες καθυστερήσεις αναμένονται να σημειωθούν στις οδικές συνοριακές διελεύσεις προς τη Γερμανία λόγω της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου και των αυστηρών μέτρων που θα τεθούν σε ισχύ.

Όπως ανακοίνωσε η υπουργός Εσωτερικών Nancy Faeser, οι έλεγχοι θα ενταθούν κατά το διάστημα μεταξύ 14 Ιουνίου και 14 Ιουλίου σε όλες τις συνοριακές διελεύσεις από Τσεχία, Αυστρία και Ελβετία προς Γερμανία. 

Τα τουριστικά λεωφορεία θα βρεθούν στο επίκεντρο των ελέγχων για τον εντοπισμό τυχόν χούλιγκανς, ενώ όλα τα μέσα μεταφοράς περιλαμβανομένων και των φορτηγών θα ελέγχονται αυστηρά για την αποτροπή εισόδου στη Γερμανία φανατικών ισλαμιστών σύμφωνα με τα αρχεία των μυστικών και άλλων υπηρεσιών.

Οι παραπάνω επιστάμενοι έλεγχοι των προσώπων αναμένεται να προκαλέσουν σοβαρές καθυστερήσεις για όλα τα οχήματα, κυρίως όμως για τα λεωφορεία και για τα φορτηγά με προορισμό τη Γερμανία και για όσο διαρκεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

PreviousNext