Τροχοί & TIR

Μέχρι νεωτέρας το απαγορευτικό

Η ένταση των χιονοπτώσεων στις διάφορες περιοχές της χώρας θα καθορίσει και το χρόνο άρση των απαγορευτικών στην κυκλοφορία των οχημάτων άνω των τριάμισι τόνων που ισχύει από σήμερα τα ξημερώματα (0
Κυριακή 14/02/2021 - 13:59
Κοινοποίηση στα Social Media
Μέχρι νεωτέρας το απαγορευτικό
Μέχρι νεωτέρας το απαγορευτικό

Η ένταση των χιονοπτώσεων στις διάφορες περιοχές της χώρας θα καθορίσει και το χρόνο άρση των απαγορευτικών στην κυκλοφορία των οχημάτων άνω των τριάμισι τόνων που ισχύει από σήμερα τα ξημερώματα (05:55 14 Φεβρουαρίου 2021)

Οι απαγορεύσεις που έχουν εκδοθεί από τις αστυνομικές διευθύνσεις νομών και περιφερειών αναφέρουν ότι ισχύουν μέχρι ύφεσης των δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων επιτρέπεται να κυκλοφορούν στις περισσότερες περιοχές εφόσον φέρουν αλυσίδες. Οι απαγορεύσεις στην κυκλοφορία ισχύουν και για μεγάλα τμήματα των αυτοκινητοδρόμων κυρίως σε Εγνατία,  Νέα οδό, Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και σε άλλα τμήματα.

Επομένως, όσοι έχουν προγραμματίσει δρομολόγια για αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου θα πρέπει οπωσδήποτε να συμβουλευτούν τις αστυνομικές διευθύνσεις των περιοχών από όπου πρόκειται να διέλθουν.

 

PreviousNext