Τροχοί & TIR

Τους είχε κρυμμένους στο επικαθήμενο ψυγείο

Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον ψυκτικό θάλαμο νταλίκας βρέθηκαν 10 αλλοδαποί που δεν πρόλαβαν να φύγουν για Ιταλία. Συνελήφθησαν, όπως και ο διακινητής τους, ένας 63χρονος αλλοδαπός. Συγκεκρι
Κυριακή 14/02/2021 - 14:27
Κοινοποίηση στα Social Media
ο 63χρονος οδηγός του φορτηγού με επικαθήμενο ψυγείο, μετέφερε στο χώρο του φορτίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τους 10 αλλοδαπούς
Ο 63χρονος οδηγός του φορτηγού με επικαθήμενο ψυγείο, μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τους 10 αλλοδαπούς

Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον ψυκτικό θάλαμο νταλίκας βρέθηκαν 10 αλλοδαποί που δεν πρόλαβαν να φύγουν για Ιταλία. Συνελήφθησαν, όπως και ο διακινητής τους, ένας 63χρονος αλλοδαπός.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη της κινητής μονάδας ανίχνευσης ακτίνων X (X-Ray Van) με τη συνδρομή στελεχών του γραφείου ασφαλείας της λιμενικής αρχής εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 63χρονος οδηγός του φορτηγού με επικαθήμενο ψυγείο, μετέφερε στο χώρο του φορτίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τους 10 αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από το κεντρικό λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε ο τράκτορας και το επικαθήμενο ψυγείο. Ωστόσο, η αποκάλυψη των αλλοδαπών μέσα στον ψυκτικό θάλαμο ξύπνησε μνήμες με τις τραγικές εικόνες των 39 νεκρών που βρέθηκαν παγωμένοι σε νταλίκα, στο Έσσεξ του Ηνωμένου Βασιλείου, τον Οκτώβριο του 2019.

Οι συνθήκες, πάντως, που βρέθηκαν οι παραπάνω 10 αλλοδαποί στην Ηγουμενίτσα δεν έγιναν γνωστές.

PreviousNext