Τροχοί & TIR

Μεταφορές θαλασσινών με Mercedes-Benz Actros F

Έχοντας ένα διευρυμένο πελατολόγιο εντός και εκτός Ελλάδας, η εταιρεία Βασίλης Σαβράμης & ΣΙΑ Ε.Π.Ε επιλέγει τον ιδανικό συνεργάτη για να μεταφέρει τα κατεψυγμένα θαλασσινά προϊόντα της, πάντα σ
Κυριακή 03/12/2023 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Το τριαξονικό Actros F εξοπλίζεται με τον 12,8 λίτρων εξακύλινδρο κινητήρα ΟΜ 471 τρίτης γενιάς, ο οποίος αποδίδει 530 ίππους (390 kW) και μέγιστη ροπή 2.600 Nm.
Το τριαξονικό Actros F εξοπλίζεται με τον 12,8 λίτρων εξακύλινδρο κινητήρα ΟΜ 471 τρίτης γενιάς, ο οποίος αποδίδει 530 ίππους (390 kW) και μέγιστη ροπή 2.600 Nm.

Έχοντας ένα διευρυμένο πελατολόγιο εντός και εκτός Ελλάδας, η εταιρεία Βασίλης Σαβράμης & ΣΙΑ Ε.Π.Ε επιλέγει τον ιδανικό συνεργάτη για να μεταφέρει τα κατεψυγμένα θαλασσινά προϊόντα της, πάντα στην ώρα τους και με τη μέγιστη ασφάλεια. 

Ο στόλος της αποτελείται από φορτηγά και βαν μάρκας Mercedes-Benz επενδύοντας σημαντικά κεφάλαια στη διαρκή ανανέωσή του. Πρώτη προτεραιότητα για τους ιδιοκτήτες της εταιρείας αποτελεί η άνεση και η εργονομία των οδηγών, αγοράζοντας πάντα τα κορυφαία μοντέλα της γερμανικής μάρκας. Η τελευταία προσθήκη αφορά ένα τριαξονικό Mercedes-Benz Actros 2553 F με τον οδηγό του οποίου συνταξιδεύουμε σε ένα τμήμα της διαδρομής Αθήνα – Θεσσαλονίκη, καταγράφοντας τις εντυπώσεις του. 

Παράλληλα, η κυρία Αλεξία Σαβράμη μας μιλάει για την εταιρεία τους καθώς και για τις Mercedes-Benz επιλογές τους. Ο λόγος στην ίδια: 

Στόλος SAVRAMIS 

Η εταιρεία Βασίλης Σαβράμης & ΣΙΑ Ε.Π.Ε η οποία εδρεύει στον Ταύρο Αττικής, κυριαρχεί για πάνω από 25 χρόνια στην αγορά των κατεψυγμένων αλιευμάτων στην Ελλάδα, έχοντας δημιουργήσει μια αξιόλογη και σταθερή συνεργασία με εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε εξειδικευμένοι στο χώρο της HO.RE.CA, διακινώντας εμπορεύματα σε πάνω από 500 εστιατόρια στην περιοχή της Αθήνας, όπως επίσης και σε χονδρέμπορους σε όλη την Ελλάδα με ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων. 

Τα φορτηγά της εταιρείας μεταφέρουν κατεψυγμένα θαλασσινά προϊόντα εντός και εκτός Ελλάδας.
Τα φορτηγά της εταιρείας μεταφέρουν κατεψυγμένα θαλασσινά προϊόντα εντός και εκτός Ελλάδας.

Εξειδικευόμαστε στο Service πεντάστερων ξενοδοχείων σε Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη, Ρόδο και Χαλκιδική με πρώτης ποιότητας προϊόντα πολυτελείας. Ο στόλος μας αποτελείται από είκοσι πέντε βαν Mercedes-Benz και έξι τριαξονικά Mercedes-Benz Actros. Τα οχήματά μας καλύπτουν όλη την Ελλάδα, τόσο την ηπειρωτική όσο και τη νησιωτική, καθώς και χώρες της Ευρώπης.

Συνεχής εκπαίδευση 

Ένα θετικό στοιχείο είναι ότι η Mercedes-Benz μας υποστηρίζει με τη διαρκή εκπαίδευση των οδηγών. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η οδηγική τους συμπεριφορά, ταξιδεύοντας πάντα με ασφάλεια, οικονομικά και αξιοποιώντας στο έπακρον τις δυνατότητες των οχημάτων.

Δρομολόγιο με το Mercedes-Benz Actros 2553 F

Στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης θα συναντήσουμε τον οδηγό του Actros 2553 F Κώστα Κοζομπόλη, για να συνεχίσουμε το δρομολόγιο μαζί του. 

Η είσοδος στο εσωτερικό της καμπίνας Streamspace γίνεται από τέσσερα σκαλοπάτια τα οποία έχουν την ίδια απόσταση μεταξύ τους. Στο θέμα της πρόσβασης ο Κώστας σχολιάζει: «Η είσοδος στην καμπίνα είναι εύκολη και τα τέσσερα σκαλοπάτια θα έλεγα ότι είναι μια συνήθεια. Δε με ενοχλεί δηλαδή στην καθημερινότητά μου το ένα επιπλέον σκαλοπάτι. 

Όσον αφορά το εσωτερικό είναι σχεδιασμένο κοντά στις ανάγκες του οδηγού και ξεχωρίζει η εργονομία του». Να αναφέρουμε ότι το πλάτος της καμπίνας είναι 2.500 χιλιοστά και το τούνελ του κινητήρα στα 120 χιλιοστά. Το κάθισμα του οδηγού είναι με αερανάρτηση, ενώ του συνοδηγού είναι αναδιπλούμενο, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ευκολία κινήσεων. Το κάτω κρεβάτι είναι τύπου Luxury και το επάνω ευρύχωρο κρεβάτι μπορεί να ρυθμιστεί ως προς την κλίση του. Τα κρεβάτια έχουν πλάτος 750 χιλιοστά και μήκος έως 2.200 χιλιοστά, τα οποία φέρουν ενιαίο στρώμα, πάχους 110 χιλιοστών. Κάτω από το κρεβάτι βρίσκονται πλαίσια θηκών για τοποθέτηση αντικειμένων καθώς και ψυγείο. Επιπρόσθετα, διατίθεται εξωτερικό κάλυμμα αποθηκευτικού χώρου στην αριστερή και δεξιά πλευρά. Το Actros F εξοπλίζεται με το καινοτόμο Multimedia Cockpit Interactive που περιλαμβάνει μια έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης (30,5 εκατοστών), η οποία προβάλλει καθαρά όλες τις πληροφορίες για τη διαδρομή και το όχημα. Συμπληρώνεται από μια οθόνη πολλαπλής αφής (26 εκατοστών) στη δεξιά πλευρά.

Διαβάστε περισσότερα για το Mercedes-Benz Actros F και τον στόλο της εταιρείας Βασίλης Σαβράμης & ΣΙΑ Ε.Π.Ε στο τεύχος Δεκεμβρίου - Βρείτε το εδώ

PreviousNext