Τροχοί & TIR

Μεταφορική μπέρδεψε τα χαρτοκιβώτια και έστειλε την κοκαΐνη στα σούπερ μάρκετ!

Έγινε και αυτό. Τώρα οι νονοί των ναρκωτικών ψάχνουν τους υπεύθυνους της μεταφορικής, οι οποίοι μπέρδεψαν τα χαρτοκιβώτια με τις μπανάνες και έστειλαν αυτά με την κοκαΐνη σε σούπερ μάρκετ. Το μπέρδε
Τρίτη 21/06/2022 - 12:16
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Τσεχική Αστυνομία
Φωτό: Τσεχική Αστυνομία

Έγινε και αυτό. Τώρα οι νονοί των ναρκωτικών ψάχνουν τους υπεύθυνους της μεταφορικής, οι οποίοι μπέρδεψαν τα χαρτοκιβώτια με τις μπανάνες και έστειλαν αυτά με την κοκαΐνη σε σούπερ μάρκετ.

Το μπέρδεμα έγινε στη Τσεχία και ήδη η αστυνομία της χώρας έχει αναρτήσει σχετικές φωτό και video με τις συσκευασίες της κοκαΐνης που συνέλεξε από δύο super market στις πόλεις Κνέζνου και Τζιτσίν στα βόρεια της χώρας.

Όπως αναφέρεται, οι υπεύθυνοι της αποθήκης σούπερ μάρκετ, παραλαμβάνοντας τις μπανάνες, ανακάλυψαν μέσα στα χαρτοκιβώτια κρυμμένες συσκευασίες με κοκαΐνη αξίας 80 εκατομμυρίων ευρώ. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η προέλευση των μπανανών ήταν η Κεντρική Αμερική και ερευνά το ενδεχόμενο αν και άλλα σούπερ μάρκετ έχουν παραλάβει μπανάνες από το ίδιο φορτίο και «αποστολέα».

Πάντως, τα τσεχικά μέσα ενημέρωσης σχολιάζοντας το γεγονός αναφέρονταν με χιουμοριστική διάθεση και στα άγνωστα μέλη της οργάνωσης που θα έψαχναν τα δικά τους χαρτοκιβώτια, αλλά ναρκωτικά για προώθηση δεν βρήκαν.

Να σημειωθεί ότι και στην Ελλάδα έχουν αποκαλυφθεί στο παρελθόν λαθραία προϊόντα, κυρίως οινοπνευματώδη ποτά και τσιγάρα, τα οποία οι λαθρέμποροι αποστέλλουν με μεταφορικές και με «μαϊμού» έγγραφα, προκειμένου να αποφύγουν μεταφορές με δικά τους ΦΙΧ φορτηγά.

Video URL
PreviousNext