Τροχοί & TIR

Μηχανάκι κατέληξε κάτω από τις ρόδες φορτηγού

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6) στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Τετάρτη 05/06/2024 - 15:26
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: voria.gr
φωτό: voria.gr

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/6) στη δυτική Θεσσαλονίκη. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 13:30 στη συμβολή των οδών Καραολή και Δημητρίου και Ιατρού Γωγούση όταν μια αναβάτης μηχανής -σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 60 ετών- κατέληξε μαζί με το δίκυκλο κάτω από τις ρόδες χωματουργικού φορτηγού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός ήταν σταματημένος στο φανάρι της οδού Καραολή και Δημητρίου και περίμενε να ανάψει το πράσινο ώστε να στρίψει αριστερά, στην οδό Ιατρού Γωγούση, όταν η οδηγός της μηχανής εμφανίστηκε από τα δεξιά του φορτηγού, μόλις το φανάρι άναψε πράσινο. Ο οδηγός του βαρέου οχήματος ξεκίνησε δίχως να την προσέξει, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και το μηχανάκι να καταλήξει κάτω από τις ρόδες του φορτηγού, ο οδηγός του οποίου είναι σοκαρισμένος.

Την οδηγό της μηχανής παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου τη διασωλήνωσε άμεσα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με βαριά τραύματα.

Στο σημείο έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα και μέλη του τμήματος της Δημοτικής Αστυνομίας Παύλου Μελά ρυθμίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Πηγή: voria.gr

PreviousNext