Τροχοί & TIR

Μόνο Euro 6 φορτηγά θα περνούν το Μπρένερο από 6 μέχρι 23 Αυγούστου

Σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει το βάρος των οδηγών φορτηγών, η κυβέρνηση της επαρχίας του Τιρόλου ανακοίνωσε την προσωρινή άρση της απαγόρευσης οδήγησης κατά τη διάρκεια κατασκευαστικών εργασιών στη
Δευτέρα 03/07/2023 - 14:18
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει το βάρος των οδηγών φορτηγών, η κυβέρνηση της επαρχίας του Τιρόλου ανακοίνωσε την προσωρινή άρση της απαγόρευσης οδήγησης κατά τη διάρκεια κατασκευαστικών εργασιών στη σιδηροδρομική υποδομή ROLA (Rollende Landstraße).

Από τις 6 Αυγούστου 2023 έως τις 23 Αυγούστου 2023, η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο ROLA θα διακοπεί και στις δύο κατευθύνσεις λόγω εκτεταμένων κατασκευαστικών εργασιών στη σιδηροδρομική υποδομή, ιδίως στις ράμπες βόρεια και νότια του Brenner.

Οι οδηγοί φορτηγών που χρησιμοποιούν οχήματα Euro VI με εκπομπές NOx που δεν υπερβαίνουν τα 0,4 g/kWh θα επιτρέπεται να κυκλοφορούν χωρίς περιορισμούς.

Η άρση της απαγόρευσης οδήγησης αποσκοπεί στην παροχή ουσιαστικής υποστήριξης στον κλάδο των εμπορευματικών μεταφορών, διασφαλίζοντας την ομαλή ροή των εμπορευμάτων και μετριάζοντας πιθανές διαταραχές στις αλυσίδες εφοδιασμού. Επιτρέποντας στα οχήματα Euro VI να χρησιμοποιούν τη διαδρομή του Brenner κατά την περίοδο κατασκευής, οι αρχές στοχεύουν να αποφύγουν την περιττή συμφόρηση σε εναλλακτικούς δρόμους και αυτοκινητόδρομους.

Η κυβέρνηση του Τιρόλου συμβουλεύει όλους τους οδηγούς φορτηγών να ενημερώνονται για τυχόν περαιτέρω ενημερώσεις ή αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν κατά την περίοδο κατασκευής.

Πηγή: trans.info

PreviousNext