Τροχοί & TIR

Μπαταρία: Δίνει ζωή στο φορτηγό σας

Εκκίνηση μηχανής, οδήγηση με φώτα τη νύχτα, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέφτες, φώτα σήμανσης, κλιματισμός, υαλοκαθαριστήρες, έξτρα προβολείς και λεντάκια, υποβοήθηση τιμονιού, εξοπλισμοί καμπίνας κι
Τρίτη 30/11/2021 - 14:39
Κοινοποίηση στα Social Media

Εκκίνηση μηχανής, οδήγηση με φώτα τη νύχτα, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέφτες, φώτα σήμανσης, κλιματισμός, υαλοκαθαριστήρες, έξτρα προβολείς και λεντάκια, υποβοήθηση τιμονιού, εξοπλισμοί καμπίνας κι ένα πλήθος συστημάτων ασφάλειας λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια. Συνολικά περισσότερα από 60 βασικά εξαρτήματα, όργανα και συστήματα λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα, αν κρίνουμε από τον αντίστοιχο αριθμό ασφαλειών.

Πηγή ενέργειας και πηγή ζωής για το φορτηγό ή το λεωφορείο είναι η μπαταρία του, η καρδιά του ηλεκτρικού συστήματος. Γι’ αυτό και κάθε ιδιοκτήτης του οχήματος οφείλει να γνωρίζει τη σημασία της μπαταρίας και τη συμβολή της στην ασφάλεια κατά το ταξίδι, ακόμη και στη στάση, στην ανάπαυση του οδηγού.

Η αξιοπιστία και η απόδοση αποτελούν τα κορυφαία στοιχεία για την επιλογή μιας μπαταρίας, όπως βέβαια και η μεγαλύτερη διάρκεια της ζωής.

                                                                                                      

Αν πάλι, δεν είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε τα παραπάνω από την τεχνική τους πλευρά, τότε καλό θα είναι να εμπιστευθούμε τον κατασκευαστή και τον αντιπρόσωπό του στην Ελλάδα, όπως στην περίπτωση των μπαταριών Sigma Motion.

Οι Μπαταρίες Sigma Motion παράγονται και εξελίσσονται από τη Hyundai Sungwood Automotive στην Κορέα, μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες μπαταριών παγκοσμίως και διατίθενται στη χώρα μας από τον Όμιλο Σαρακάκη.

Η Sigma Motion περιλαμβάνει εξαιρετικά αξιόπιστες μπαταρίες που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα, με μία σειρά προϊόντων από 35 έως 220Ah, κατάλληλη για όλους τους τύπους οχημάτων. Οι Μπαταρίες Sigma Motion δεν χρειάζονται συντήρηση και δεν απαιτούν συμπλήρωση ηλεκτρολυτικού διαλύματος. Επιπλέον, έχουν σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγω της περιεκτικότητας σε ασβέστιο των μεταλλικών πλακών, αλλά και σταθερή απόδοση. Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και καλύπτονται με έως 2 χρόνια εγγύηση.

Για περισσότερες πληροφορίες: ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε.: Λ. Αθηνών 71, 101 73, Αθήνα, Τηλ.: 210 3483 777, 210 3483 609, 210 3483 610, 210 3483 613

Θεσσαλονίκη: 5ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης- Αθηνών, 570 09 Θεσ/νίκη, Τηλ.: 2313 082200, e-mail: tyres@saracakis.grwww.saracakis.gr

PreviousNext