Τροχοί & TIR

Να μας ζήσει το ζεύγος Κιορδεβέ

«Την όμορφη μανούλα μου νύφη να συνοδέψω με τον μπαμπάκα μου γαμπρό κι εγώ θα τους χορέψω»…Με αυτούς τους ωραίους στίχους κατέληγε το προσκλητήριο γάμου και βάφτισης του ζεύγους Κιορδεβέ από την Κάτ
Σάββατο 19/08/2023 - 13:33
Κοινοποίηση στα Social Media
τα γαμπριάτικα φορτηγά

«Την όμορφη μανούλα μου νύφη να συνοδέψω με τον μπαμπάκα μου γαμπρό κι εγώ θα τους χορέψω»…Με αυτούς τους ωραίους στίχους κατέληγε το προσκλητήριο γάμου και βάφτισης του ζεύγους Κιορδεβέ από την Κάτω Γέφυρα Θεσσαλονίκης στις 3 Ιουνίου.

 Οι συνάδελφοι του γαμπρού όμως τους επιφύλασσαν μια ευχάριστη έκπληξη. Στόλισαν κατάλληλα τέσσερις τράκτορες οι οποίοι στήθηκαν έξω από το σπίτι του ζευγαριού. Εκεί ακολούθησε ένα τρικούβερτο γλέντι με χορό και ζωντανή μουσική με φόντο τους τράκτορες. 

ο γαμπρος

Εν συνεχεία η νύφη επιβιβάστηκε στο γαμπριάτικο DAF και ξεκίνησαν προς τον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου.

 Στο δρόμο το ξεχωριστό αυτό κονβόι τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του και πολλοί ήταν αυτοί που σήκωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα για να απαθανατίσουν τις στιγμές. 

η νυφη

Ευχόμαστε στον Αθανάσιο και την Νικολέτα να είναι ευτυχισμένοι και να χαίρονται την κόρη τους Ευαγγελία. Στην κουμπάρα Πόπη Αλεξανδράκη να είναι πάντα άξια και στους συναδέλφους του γαμπρού να είναι καλοτάξιδοι.  

PreviousNext