Τροχοί & TIR

Νέα ασφαλτόστρωση στην παράκαμψη Κρανιάς

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για την ενίσχυση της ασφάλειας στην παρακαμπτήρια οδό της Κρανιάς Τεμπών. Έγινε ασφαλτόστρωση σε συνολικό μήκος 5 χλμ., κατασκευή επενδεδυμένη
Παρασκευή 07/07/2023 - 12:10
Κοινοποίηση στα Social Media

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για την ενίσχυση της ασφάλειας στην παρακαμπτήρια οδό της Κρανιάς Τεμπών. 

Έγινε ασφαλτόστρωση σε συνολικό μήκος 5 χλμ., κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου, τοιχία αντιστήριξης, διαπλάτυνση των στροφών της οδού, διευθέτηση των ομβρίων και επέκταση των φρεατίων.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τα έργα της φτάνει και στο πιο απομακρυσμένο χωριό. Είμαστε δίπλα στους κατοίκους της υπαίθρου ικανοποιώντας τις επιθυμίες τους για ασφαλείς μετακινήσεις. Επενδύουμε σε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας που βελτιώνουν την καθημερινότητα», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ασφαλτοστρώσεις και σε περιοχές της Λίμνης Πλαστήρα

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εργασίες για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στον δρόμο από Καλύβια Πεζούλας έως το Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα. 

Έχει ολοκληρωθεί ασφαλτόστρωση σε συνολικό μήκος 6 χλμ. από τα Καλύβια Πεζούλας έως το Νεοχώρι και κατασκευάστηκαν τοίχοι αντιστήριξης για τη συγκράτηση των πρανών σε σημεία της οδού που παρατηρήθηκαν κατολισθήσεις. Ακολουθεί κατασκευή τεχνικών σε σημεία που κρίνεται απαραίτητο και ασφαλτόστρωση της οδού από το Νεοχώρι έως το Φράγμα. Οι εργασίες εντάσσονται σε πρόγραμμα ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στο τμήμα Καλύβιας Πεζούλας – Φράγμα του οδικού κυκλώματος Λίμνης Πλαστήρα συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Με καθημερινή δουλειά βελτιώνουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων. Με ολοκληρωμένο σχέδιο αναβαθμίζουμε την ασφάλεια στο οδικό κύκλωμα της Λίμνης Πλαστήρα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

PreviousNext