Τροχοί & TIR

Νέα X-Class TheRock edition

Με όφελος που φτάνει έως και τα 7.830 ευρώ, λανσάρεται στη χώρα μας η νέα Mercedes-Benz X-Class TheRock edition, η οποία στηρίζεται στην πλούσια έκδοση Progressive και προσφέρεται σε λευκή ή μαύρη α
Δευτέρα 12/11/2018 - 16:33
Κοινοποίηση στα Social Media

Με όφελος που φτάνει έως και τα 7.830 ευρώ, λανσάρεται στη χώρα μας η νέα Mercedes-Benz X-Class TheRock edition, η οποία στηρίζεται στην πλούσια έκδοση Progressive και προσφέρεται σε λευκή ή μαύρη απόχρωση.

Αναλυτικότερα, ο εξοπλισμός του premium pick-up της μάρκας είναι περαιτέρω εμπλουτισμένος σε σχέση με την έκδοση Progressive, με το συνολικό όφελος από την απόκτηση των πρόσθετων στοιχείων εξοπλισμού να ξεκινά από τα 6.940 ευρώ για την Χ250 d 4MATIC TheRock (AT) των 190 ίππων και από τα 7.830 ευρώ για την κορυφαία X350 d 4MATIC TheRock (AT), που φέρει τον V6 3λιτρο κινητήρα, ο οποίος έχει ισχύ 258 ίππων και ροπή 550 Nm. Στη βάση της γκάμας συναντάμε την έκδοση Χ220 d 4MATIC των 163 ίππων.

Συγκριτικά με την έκδοση Progressive, ο επιπρόσθετος εξοπλισμός της X-Class TheRock edition περιλαμβάνει δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, αλλά και το πακέτο στάθμευσης των 360ο. Το «παρών» δίνουν το σύστημα GPS, Garmin Map Pilot, αλλά και το ηχοσύστημα Audio 20 CD. Την άνεση οδηγού και επιβατών αναβαθμίζουν τα καθίσματα ARTICO/DYNAMICA, ο αυτόματος κλιματισμός και ο αισθητήρας βροχής υαλοκαθαριστήρων. Εξωτερικά, συναντάμε ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών, επένδυση χώρου φόρτωσης από ανθεκτικό πλαστικό, ατσάλινες Styling bars, όπως και πλευρικές μπάρες/σκαλοπάτια από το ίδιο υλικό. Τις επιδόσεις του οχήματος αναβαθμίζει το κλείδωμα (μπλοκέ) του πίσω διαφορικού.

PreviousNext